Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Την Τετάρτη η κηδεία του αστυνομικού Βαγγέλη Ραυτογιάννη

Published

on

Άνθρωπος δυναμικός, «μάχιμος» μέχρι τέλους, ο 55χρονος αστυνομικός, Βαγγέλης Ραυτογιάννης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και την τοπική ΕΛ.ΑΣ., στην οποία υπηρετούσε επί πολλά χρόνια.

Ο εκλιπών που υπηρετούσε στη Γενική Αστυνομική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας, έχοντας δίπλα του, την σύζυγό του, Κατερίνα Πετούση, η οποία είναι επίσης αστυνομικός. Μεγάλη όμως, η απώλεια και για τα δύο ανήλικα παιδιά του, τον Χρήστο και τον Βίκτωρα που λάτρευε.
Ο Βαγγέλης Ραυτογιάννης ξεχώριζε όχι μόνο για την υπηρεσιακή του ευσυνειδησία και το ήθος του, αλλά και για την απεριόριστη καλοσύνη και τη διάθεσή του να προσφέρει. Άλλωστε, ξεκίνησε από την ομάδα «ΖΗΤΑ», της οποίας υπήρξε ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παραλία Πατρών, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό της Αγάπης».

Ροή ειδήσεων

Advertisement