Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Στα Γιάννενα θα μπουν οι βάσεις

Published

on

Για την πόλη των Ιωαννίνων αναχωρεί αύριο (14:00) Τετάρτη η αποστολή του Προμηθέα, όπου εκεί ο προπονητής Μάκης Γιατράς και οι παίκτες θα βάλουν τις βάσεις της προετοιμασία τους ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League.

Στην Πατρινή ομάδα, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά με τους παίκτες και τον τεχνικό των πορτοκαλί να το δείχνουν από την πρώτη κιόλας ημέρα. Στην αποστολή του Προμηθέα, μετέχουν οι εξής αθλητές: Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Τζο Γιάνγκ, Ντι Τζέι Φάντερμπερκ, Αντόνιο Κάουαν, Αρνόλντας Κουλμπόκα, Τζέρικολ Χελμς, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Γκίκας, Τράβις Σίμπσον, Γιώργος Τανούλης, Αγγελος Λάγιος, Νίκος Πλώτας, Νίκος Βασιλείου.

ΣΤΙΣ 29/8 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Κατά την παραμονή τους στην Πρωτεύουσα της Ηπείρου και για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας, ο Προμηθέας θα δώσει και φιλικό παιχνίδι.

Στις 29 Αυγούστου θα αναμετρηθεί με τον Χαρίλαο Τρικούπη/ Μεσολόγγι και μία μέρα μετά άπαντες θα επιστρέψουν στη βάση τους, συνεχίζοντας εδώ την προετοιμασία τους.

ΣΤΙΣ 3/9 ΣΤΟ «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Όμως στη συνέχεια, θα αρχίσουν οι φιλικές αναμετρήσεις με τον Προμηθέα, να ανοίγει τον «χορό» των αγώνων, στις 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον «συντοπίτη» Απόλλωνα, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Δ. Τόφαλος», σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, χωρίς παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Έπειτα θα ακολουθήσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις στην Αθήνα, στις 9 Σεπτεμβρίου με τον Ιωνικό Νίκαιας και στις 10 με το Περιστέρι αντίστοιχα.

Μετέπειτα, οι πύλες του «Δ. Τόφαλος» θα ανοίξουν για το κοινό του Προμηθέα, που θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την αγαπημένη του ομάδα μέσα από τρία πολύ δυνατά φιλικά.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, οι «πορτοκαλί» θα υποδεχτούν το Περιστέρι, στις 17 του μήνα θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό, ενώ ο κύκλος των φιλικών προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, σε ένα ματς που θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» εν όψει Super Cup.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ωστόσο, τα εισιτήρια διαρκείας του Προμηθέα για την σεζόν 2022-2023 είναι πλέον διαθέσιμα προς πώληση και ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster.gr, η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται και διά ζώσης, από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 18:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00.

Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022/23 θα ισχύουν κανονικά στα εντός έδρας φιλικά της ομάδας μας που θα πραγματοποιηθούν παρουσία κοινού.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement