Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” μόλις 48 ετών ο Αποστόλης Κότσης – ΦΩΤΟ

Published

on

Eφυγε από τη <ζωή μετά από άνιση μάχη που έδωσε ο Απόστολος Κότσης σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα. Ασχολήθηκε από μικρός με τους υπολογιστές και εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες της Πάτρας (ΑΤΜΕΛ, Αχαϊκή Τράπεζα, Καλλίμαχος, Coffee Island).

Η ποιότητά του σαν άνθρωπος τον έκανε να ξεχωρίζει και να τον αγκαλιάζουν, σε όποιο χώρο κι αν βρισκόταν. Υπήρξε δημιουργικός, δοτικός, υποστηρικτικός και διακριτικός. Η απώλειά του αφήνει στους γονείς του, Νικόλαο και Νικολίτσα (Λίτσα) Κοτσή, στην αδερφή του Νάντια, στον γαμπρό του Χρήστο Μουρούτη στα ανίψια του Νικόλαο, Πάρη και Μυρτώ και σε όσους τον αγάπησαν ένα μεγάλο, αναπλήρωτο κενό.

 

Γράφουν οι φίλοι του και συνάδελφοί του: “Α ρε Απόστολε έφυγες νωρίς!! Είχαμε την ευλογία και την τύχη να σε γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε τα τελευταία 6 χρόνια. Θα σε θυμόμαστε πάντα για το ήθος και την καθαρότητα της ψυχής σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα για την προσφορά σου στην ομάδα μας με τις γνώσεις σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί δεν παραπονέθηκες ποτέ και για τίποτα και ήρεμα έκανες αυτό που πρέπει. Έτσι ήρεμα, με υπερηφάνεια και χωρίς παράπονα παλεψες σκληρά τον τελευταίο χρόνο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν ένα μήνα όταν σε συνάντησα να μου λες ότι σου λείπουμε, ότι σου λείπει η δουλειά και ότι στεναχωριέσαι που δεν μας προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Θα μας λείψεις ρε φίλε, σε εμένα και σε όλη την ομάδα του ΙΤ…. Ας αναπαυτεί η ψυχούλα σου ειρηνικά… θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια σου που τόσο σου στάθηκαν και πάλεψαν μαζί σου… Καλή αντάμωση”!

 

 

ΚΗΔΕΙΑ

ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟ  ΝΙΚ. ΚΟΤΣΗ

ΕΤΩΝ 48

ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19-10-2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 4 Μ.Μ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Η ΤΑΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ – ΛΙΤΣΑ ΚΟΤΣΗ

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΝΑΝΤΙΑ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ

ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΡΗΣ, ΜΥΡΤΩ

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ  «ΦΛΟΓΑ».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement