Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων: Θα το… παλέψει με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο

Published

on

Μπορεί ο Απόλλων να έχει δύσκολη αποστολή αύριο Σάββατο απέναντι στον Άρη τον οποίο και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, όμως η μελανόλευκη ομάδα δεν θα τα… παρατήσει, αλλά θα παλέψει μήπως και… κλέψει το ροζ φύλλο αγώνα.

Φυσικά είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο «Αυτοκράτορας» έχει καλή ψυχολογία από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, όμως ποτέ μη λες ποτέ, καθώς όλα γίνονται. Άλλωστε οι παίκτες έχουν το μυαλό τους στην αυριανή αναμέτρηση. Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα κι ο Νίκος Βετούλας θα στηριχτεί στους Γκρίφιν, Ντέιβις, Μπόγρη, Καράμπελα, Καλχούν, Σίλα, Χέινς – Τζόουνς, Τέιλορ, Μαστρογιαννόπουλο, Κογιώνη, Θ. Αθανασόπουλο, Κ. Αθανασόπουλο.

ΑΛΛΑΞΕ Η ΩΡΑ, ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ-3

Ωστόσο, μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής ΕΣΑΚΕ, η ώρα διεξαγωγής του αγώνα Άρης-Απόλλων Πατρών που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League άλλαξε και θα διεξαχθεί στις 16:00, αντί για τις 15:45 που ήταν αρχικά να ξεκινήσει και φυσικά θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ-3. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο αγώνας Άρης-Απόλλων Πατρών θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3».

ΣΤΙΣ 19:15 ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην ίδια ανακοίνωση δε τονίζεται ότι: «Η συνάντηση Περιστέρι-Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3».

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ DOUBLE-DOUBLE

Η Μπάλκαν του Νίκου Δίπλαρου ηττήθηκε εντός έδρας από την σλοβάκικη Λέβιτσε με 62-74 στο FIBA Europe Cup με τον Έλληνα γκαρντ, να αγγίζει το double-double, μοιράζοντας 12 ασίστ. Ο τέως αθλητής του Απόλλωνα Νίκος Δίπλαρος τελείωσε το ματς με 9 πόντους (6/8 βολ., 0/3 δίπ., 1/3 τρίπ.), 12 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ στα 33:04 που έμεινε στο παρκέ. Παρά την ήττα, η Μπάλκαν συνεχίζει να ηγείται του Δ’ γκρουπ με ρεκόρ 3-1 με τον Δίπλαρο να μετράει 14 πόντους, 7.7 ασίστ και 2 ριμπάουντ μ.ό. σε τρεις συμμετοχές στη διοργάνωση.

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΤΖΟΣ ΧΑΓΚΙΝΣ

Τα προβλήματα τραυματισμού δεν λένε να αφήσουν τον Άρη καθώς θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του Τζος Χάγκινς. Το θετικό για τον προπονητή του Άρη είναι ότι υπολογίζει πλέον στους Βασίλη Τολιόπουλο, Βασίλη Καββαδά οι οποίοι απουσίασαν από τον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.

*Από τη έντυπη έκδοση της “Γ”. 

ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement