Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα Σήμερα το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΩΒ»- Συνέντευξη τύπου και συναντήσεις με φορείς

Published

on

Μέρα γνωριμίας και διαλόγου με φορείς και πολίτες της Πάτρας θα είναι για το νέο πολιτικό συμμαχικό σχήμα ΠΡΑΣΙΝΟ και ΜΩΒ η σημερινή

Οι συνεπικεφαλής Βασιλική Γραμματικογιάννη και Δομήνικος Χρυσίδης θα ηγηθούν του κλιμακίου του συμμαχικού ψηφοδελτίου και μαζί με τοπικούς υποψηφίους και στελέχη θα επισκεφθούν φορείς, δημοσιογραφικά γραφεία, συλλογικότητες και βιοτόπους της περιοχής μας.
Στο κλιμάκιο του ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΩΒ θα συμμετέχουν ακόμη οι τοπικοί υποψήφιοι Βασιλική Λεβεντάκου, Ανδρέας Κοσμάτος και Χάρης Κοντογιαννάτος.
Επίσης ο Νίκος Χρυσόγελος, πρώην πράσινος ευρωβουλευτής και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, πρώην εκπρόσωπος στο Ευρ. Πράσινο Κόμμα.
Οι συνεπικεφαλής και οι τοπικοί υποψήφιοι θα δώσουν συνέντευξη τύπου στις 12.30 στον Κήπο του βιβλιοπωλείου ΠΟΛΥΕΔΡΟ, Κανακάρη 147.
Στην Αχαΐα υποψήφιοι είναι οι Λεβεντάκου Βασιλική, Ph.D, M.Sc. οικονομολόγος, στατιστικός, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Κοσμάτος Ανδρέας, ιδιωτικός εκπαιδευτικός, Κοντογιαννάτος Χάρης, ιατρικός επισκέπτης, συνδικαλιστής, Τσιμαλής Ιωάννης, στατιστικός.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement