Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ροζέ «εν πλω» από τον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Ομίλο Αιγίου και το Δίκτυο Οινοξένεια

Published

on

Εκατό και πλέον επισκέπτες βίωσαν μια εξαιρετική εμπειρία, μέσα από την συνέργεια του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια και του Ιστιοπλοϊκού Ναυτικού Ομίλου Αιγίου, το Σάββατο 27 Μαΐου στον Άγιο Νικολάκη (νέος φάρος Αιγίου).

Η εκδήλωση από πολύ νωρίς είχε άμεση ανταπόκριση καθώς πολυάριθμοι επισκέπτες, κυρίως από την Πάτρα αλλά και την Αθήνα, έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή.
Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη του ΙΝΑΟ με τους κυβερνήτες και τους βοηθούς τους, ΑΡΓΩ (Μιχ. Κωστόπουλος), ΙΑΣΩΝ (Ηλίας Γεωργίου), MUST 4 (Μάριος Πολυδωρόπουλος), ΝΕΜΕΣΙΣ (Γιάννης Κορομηλάς) και ΤΟΠΑΣ (Παναγ. Θεοφανόπουλος) πραγματοποίησαν τρεις συνεχείς βόλτες στα ανοιχτά, από τις 2 μμ. έως το σούρουπο, 8μμ. Οι κυβερνήτες με εξαιρετική ευγένεια και άριστη φιλοξενία δέχτηκαν, επί των ιστιοπλοϊκών σκαφών τους, τους επισκέπτες και βοήθησαν τους οινολόγους ξεναγούς του Δικτύου, να ξεδιπλώσουν τα γεωλογικά και κλιματολογικά χαρακτηριστικά των Πλαγιών της Αιγιάλειας οι οποίες γίνονταν ορατές στο σύνολό τους καθώς τα σκάφη άνοιγαν τα πανιά τους στον Κορινθιακό κόλπο. Επί των σκαφών ήταν οι οινολόγοι Τάσος Δροσιάδης, Θεοδώρα Ρούβαλη, Εύη Χαραλαμπίδου, Δημήτρης Στάικος και η Ανδριάννα Φόη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement