Connect with us

Αθλητισμός

Μπαράζ-ανόδου: «Γλυκιά» ήττα στη Βάρδα (3-2) για τον Παναιγιάλειο και χέρι-χέρι στην Γ΄ Εθνική

Published

on

«Γλυκιά» ήττα υπέστη στο φινάλε των μπαράζ ανόδου ο Παναιγιάλειος, καθώς έχασε-για πρώτη φορά- σε αυτά από τον ΠΑΟ Βάρδας στο «Γρηγόρης Καλάκος» για την 7η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου με 3-2, ωστόσο οι δύο αντίπαλοι ανέβηκαν χέρι-χέρι στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Τα γκολ της νικήτριας ομάδας πέτυχαν οι Λαθύρης (6΄πεν., 74΄), Μ. Σπανός (88΄αυτογκόλ), ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Αρβανίτης (8΄), Λιάτος (37΄). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τους Μικελάτο στο 4΄, Λαθύρη 33΄και οι φιλοξενούμενοι με τον Σκούτα στο 65΄.

Την τρίτη θέση από τον ίδιο όμιλο, που οδηγεί στην ίδια Εθνική κατηγορία, πήρε η Εράνη Φιλιατρών, που κέρδισε τον Παλληξουριακό 2-0, ενώ ο Αμυκλιακός επικράτησε 1-0 του Λεωνιδίου.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Η. Φωτόπουλος): Τσεκούρας, Παρασκεύοπουλος, Μαρκόπουλος, Πλαστουργός (87΄ Παλούμπης), Αντωνόπουλος, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης (46΄ Δούλος), Μικελάτος, Μηλαδόπουλος, Λιόσης (78΄ Παπασπηλιόπουλος), Λαθύρης (90΄ Διονυσόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θ. Ανδριόπουλος): Μαυρούλιας, Βλάχος, Χούσα (3΄ λ.τρ. Μαχαίρας), Κοτσόκολος, Οικονόμου, Μ. Σπανός, Αρβανίτης, Λιάτος (90΄ Καραπιπέρης), Α. Σπανός (70΄ Τσεκούρας), Γκάτσης, Σκούτας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement