Connect with us

Αθλητισμός

Basket League: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για το Game 4, τζάμπολ μέχρι νεοτέρας

Published

on

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μπουν – αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή – κανονικά στο παρκέ του ΟΑΚΑ για το Game 4 των τελικών της Basket League (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), παρά την κήρυξη τριήμερου πένθους στη μνήμη των θυμάτων του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου.

Από αργά χθες (14/6) το βράδυ είχε αρχίσει να γίνεται σαφές ότι αυτό ήταν το πιθανότερο σενάριο και το ίδιο ισχύει αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό που περιμένει ο ΕΣΑΚΕ είναι την διευκρίνηση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, όπου θα αναφέρεται ότι οι αγώνες εξαιρούνται από το εθνικό πένθος.

Πρακτικά δηλαδή το παιχνίδι είναι στον αέρα μέχρι να βγει η διευκρίνηση της κυβέρνησης κι ας δείχνουν όλα τα δεδομένα ότι θα διεξαχθεί. Η απόφαση πάντως αναμένεται άμεσα.

Αν πράγματι υπάρξει η σχετική διευκρίνηση, τότε πιθανότατα θα υπάρξει ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ ότι πριν από το Game 4 στο ΟΑΚΑ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου στην Πύλο.

Στην περίπτωση που υπάρξει αλλαγή της τελευταίας στιγμής από πλευράς της υπηρεσιακής κυβέρνησης, τότε το Game 4 θα μεταφερθεί για το Σάββατο (17/6).

Πηγή: Sport24. gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement