Connect with us

Αθλητισμός

Δ. Δρόσος: «Είμαι πικραμένος και απογοητευμένος, αλλά μόνο Παναχαϊκή»

Published

on

Ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Δημήτρης Δρόσος, με ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως δεν προτίθεται να κάνει αγωγή κατά της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Αναλυτικά έγραψε: «Φίλοι και φίλες. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι η πρότασή μου απορρίφθηκε. Όσοι από σας με στηρίξατε και με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου και κάτι παραπάνω.

Πραγματικά πιστεύω ότι αυτήν τη φορά θα μπορούσαμε όλοι μαζί να σταματήσουμε τον κατήφορο της ομάδας και να επιστρέψουμε ξανά εκεί που μας αξίζει ως ομάδα και ως ιστορία. Η διοίκηση έκανε την επιλογή της και προχωράει στον σχεδιασμό της νέας χρόνιας.

Μπορεί να είμαι πικραμένος και απογοητευμένος γιατί είχα σχεδιάσει τα πάντα για ένα καλύτερο αύριο στην ομάδα αλλά δεν θα πάψω ποτέ να είμαι Παναχαϊκή και ένας από εσάς. Εύχομαι από ψυχής στη διοίκηση να δικαιωθεί στην επιλογή της και να καταφέρει να πετύχει όσα όλη η πόλη και η ομάδα περιμένουν και αξίζουν, όσο και αν νιώθω στεναχωρημένος γιατί ξέρω καλύτερα από τον καθένα πόσο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε.

Εγώ όπως πάντα, θα ακολουθώ την ομάδα ως απλός φίλαθλος και θα πανηγυρίζω κάθε νίκη της εντός γηπέδου και κάθε επιτυχία της εκτός. Το ίδιο προτείνω να κάνετε και εσείς, γιατί η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια για νέους διχασμούς. Μόνο Παναχαϊκή.

Σκέφτηκα να διεκδικήσω τις μετοχές μου για να μπορέσω να κάνω έλεγχο και να μάθουμε επιτέλους ποια είναι η κατάσταση της ομάδας, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ κατά της Παναχαϊκής δεν μπορώ να στραφώ ειδικά τώρα! Καμία αγωγή δεν θα γίνει τώρα!».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement