Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δολοφονία στην Ηλεία: Τα τελευταία λόγια του θύματος πριν τον πυροβολήσει πισώπλατα ο 80χρονος

Published

on

«Εδώ που φτάσαμε τι να σου πω;  Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου Παναγιώτη λίγες στιγμές πριν ο Θ.Κ. τον πυροβολήσει δυο φορές πισώπλατα σχεδόν εξ’ επαφής αφαιρώντας του τη ζωή επειδή λίγα γίδια που είχε στην ιδιοκτησία του το θύμα, πάτησαν το χωράφι του 80χρονου δράστη. Ένα έγκλημα που συγκλονίζει την Ηλεία.

Η εν ψυχρώ δολοφονία στην Αγία Τριάδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο άτυχος 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 12 έως 18 ετών, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 80χρονο ο οποίος του ζήτησε τον λόγο και το θύμα μετέβη στο σημείο για να εξακριβώσει αν τα ζώα του, είχαν προκαλέσει φθορές στην ιδιοκτησία του δράστη.

Όμως όπως αποδείχτηκε ο Θ.Κ. δεν έμεινε μόνο εκεί… Με την καραμπίνα ανά χείρας, πήγε στο χωράφι και λογομάχησε με τον Παναγιώτη ο οποίος φέρεται σε ήπιο τόνο να του είπε «τι να κάνω τώρα, δεν φταίω εγώ γι’ αυτό που έγινε» και αφού προσπάθησε μαζί με τον αδελφό του να μαζέψει τα ζώα του, επιχείρησε να αποχωρήσει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, patrisnews.com.

Δολοφονία στην Ηλεία

Ήταν η στιγμή εκείνη που ο δράστης σήκωσε την καραμπίνα και αφού το θύμα είχε γυρίσει την πλάτη του για να φύγει, τον πυροβόλησε δυο φορές στην πλάτη από απόσταση σχεδόν τριών μέτρων, κόβοντας τόσο νωρίς και τόσο άδοξα το νήμα της ζωής του.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν τραγικές… Εμβρόντητος ο αδελφός του θύματος, ο οποίος είχε πάει στο χωράφι νωρίτερα από όλους και είδε τον μικρότερο του αδελφό, να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του, παρά το αρχικό σοκ, επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη.

Δολοφονία στην Ηλεία

Εκείνος όμως, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και επιχείρησε να τον πυροβολήσει αλλά ευτυχώς  δεν είχε αλλά φυσίγγια…

Και αυτό διότι, σε διαφορετική περίπτωση θα μιλούσαμε όχι απλά για μια διπλή δολοφονία αλλά για μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που δεν θα είχε προηγούμενο στην κοινότητα της Αγίας Τριάδας της Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα στη θέση Λούτσες του οικισμού Ράχη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement