Connect with us

Ελλάδα

Δολοφονία αστυνομικού Λυγγερίδη: Τέσσερις προφυλακίστηκαν, 24 αφέθηκαν ελεύθεροι – Συνεχίζονται οι απολογίες

Published

on

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Μέχρι τώρα οι δικαστικές αρχές έχουν αποφασίσει τέσσερις κατηγορούμενοι να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι και 20 να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συνολικά μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου είχαν απολογηθεί 24 κατηγορούμενοι και η διαδικασία για την θανατηφόρα επίθεση σε βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη συνεχίζεται.

Οι κατηγορούμενοι απολογούνται ενώπιον τεσσάρων ανακριτών για αδικήματα όπως αυτά της εγκληματικής οργάνωσης και της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους προφυλακισμένους είναι και ένας 31χρονος, με το προσωνύμιο «Κοκός» έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση.

Ανάμεσα σε αυτούς που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι και ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Την ίδια ώρα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ένας 26χρονος κάτοικος Χαϊδαρίου, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας οδηγείται στις φυλακές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement