Connect with us

Αθλητισμός

Μπαίνει μπροστά

Published

on

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ως η κατέχουσα του 10% των μετοχών της ΠΑΕ θα ζητήσει ενημέρωση από την ΕΕΑ για το μετοχολόγιο

Και ο «άγιος φοβέρα θέλει», καθώς μετά την… κατακραυγή του φίλαθλου κόσμου της Παναχαϊκής η Ερασιτεχνική πήρε… μπροστά, δικαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ της «Γ», που έκανε λόγο για σύγκληση σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να μάθει το ποιοι έχουν τις μετοχές της ΠΑΕ.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Από την πλευρά της θα ψάξει να βρει λύση, για να φύγει από το αδιέξοδο η ΠΑΕ, οπότε για σήμερα έχει προγραμματίσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να οριστικοποιήσει συγκεκριμένες κινήσεις.

ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Πιο αναλυτικά αυτές είναι: Πρώτον: Να ζητήσει από την ΕΕΑ επίσημη ενημέρωση για το μετοχολόγιο της ΠΑΕ και το πώς έχει η αναλυτική σύνθεσή του για όποιον ενδιαφερόμενο υποψήφιο αγοραστή. Και δεύτερο, να ζητήσει ως κατέχων το 10% των μετοχών της ΠΑΕ επίσημα από την ΠΑΕ οικονομικό έλεγχο για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα. Το αν θα γίνει αυτό με τη μορφή εξώδικου που θα σταλεί στην ΠΑΕ ή με όποιον άλλο τρόπο, θα αποφασιστεί στο αυριανό κοκκινόμαυρο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής.

Γ. ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ: «ΣΕ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιώτης Τσαλουχίδης για την έκβαση των υποψήφιων αγοραστών στην Παναχαϊκή κι όταν ρωτήθηκε σχετικά από τη «Γ» είπε λακωνικά: «Βλέπω μια θετική εξέλιξη από την πλευρά των υποψηφίων, σε μια ή δύο μέρες θα γνωρίζουμε». Ερωτώμενος από ποια πόλη προέρχονται, δεν θέλησε να απαντήσει κι ανέφερε: «Είναι μια μίξη παραγόντων από όλη την Ελλάδα».

«ΒΟΜΒΕΣ» ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Ο γνωστός ποινικολόγος και επί σειρά ετών ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής μίλησε χθες το πρωί στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ κι αναφέρθηκε για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού στην Super League 2 την οποία ερευνά η Interpol. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Έχω λάβει εντολή να συντάξω μήνυση κατά εγκληματικής οργάνωσης που δρα από το 2013 και απαρτίζεται από 38 άτομα. Πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα αξιοποιήσει αυτή τη μήνυση». «Αφορμή στάθηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Αιγινιακό στο οποίο παίχτηκαν 11 εκατομμύρια ευρώ στο Ρίμινι και τότε επενέβη η Ιντερπόλ» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε ότι το Σάββατο 1/7 έγινε καταδρομική επίθεση όπου προχώρησε σε συλλήψεις και κατασχέσεις λάπτοπ και κινητών τηλεφώνων.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement