Connect with us

Αθλητισμός

Σταθάκης για στοιχηματισμό στην Παναχαϊκή: «Δεν έχω καμία σχέση- Έγιναν πολλά περίεργα μετά τον Ιανουάριο»

Published

on

Στο Metropolis 95,5 και την «εκπομπή» στη Σέντρα φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος των μετόχων της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για τα όσα του έχουν προσάψει στην υπόθεση στοιχιματισμού που εμπλέκεται η ομάδα της Πάτρας, μετά την έρευνα και τις κατηγορίες της Interpol.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Εγώ δεν μένω στη Πάτρα, πήγαινα μόνο για τα εντός έδρας παιχνίδια. Αφεντικό δεν είμαι, εκπροσωπώ απλά τους μετόχους. Σίγουρα υπάρχει κάποιο βάρος αποφάσεων και σε μένα, αλλά δεν μου ταιριάζει αυτή η λέξη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Εγώ δεν μένω στη Πάτρα, πήγαινα μόνο για τα εντός έδρας παιχνίδια. Αφεντικό δεν είμαι, εκπροσωπώ απλά τους μετόχους. Σίγουρα υπάρχει κάποιο βάρος αποφάσεων και σε μένα, αλλά δεν μου ταιριάζει αυτή η λέξη.

Εγώ πιέστηκα αυτές τις μέρες γιατί δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Έλειπα 10 χρόνια στο εξωτερικό, είναι η πρώτη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ 2. Η δεκαετία δεν ήταν μικρή, όσο έλειπα στο εξωτερικό. Κάποια ονόματα που μου είπαν, τα άκουσα πρώτη φόρα. Δεν γνώριζα αυτά τα πρόσωπα που ακούγονται».

Για το ύποπτο παιχνίδι που εξετάζει η Interpol: «Δεν μπορείς να προβλέψεις το σκορ ενός παιχνιδιού. Είναι όμως ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι παίζουν οι άλλοι, τι να σας πω. Μάλλον είμαστε κοροΐδα εμείς που δεν ξέραμε τίποτα. Το λέω χαριτολογώντας…».

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η Παναχαϊκή, όταν δεν είχε λάβει τη χρηματοδότηση: «Η αλήθεια είναι ότι γίνανε πολλά περίεργα πράγματα μετά τον Ιανουάριο, όταν περιμέναμε τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο. Όταν εκείνη δεν ήρθε, η αλήθεια είναι ότι γινόντουσαν πολλά περίεργα γύρω και μέσα στην ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει να κάνει με στοιχηματισμό. Η Παναχαϊκή εδώ και καιρό ήταν να την αγοράσει κάποιος άλλος στην ομάδα ή να μπει συμπαίκτης. Η αποχή των ομάδων το πήγε πίσω. Έγινε ας πούμε μια αποχή των ποδοσφαιριστών, για 2,5 εβδομάδες επειδή ήταν απλήρωτοι. Περιμέναμε την χρηματοδότηση και τα 170 χιλιάρικα. Που ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό με τον στοιχηματισμό. Δεν μπορώ να συνδέσω αυτά τα δύο. Το μόνο που έχω να σας πω ξεκάθαρα είναι ότι δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει εν αγνοία μου. Η απουσία μου παίζει σίγουρα ρόλο στο τι μπορεί να συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τα αντικείμενα που του κατασχέθηκαν από τις αρχές:  «Εγώ το μόνο που έχω παραδώσει στις αρχές είναι ένα λάπτοπ, που έχει να ανοίξει πάνω από ένα χρόνο. Και το κινητό τηλέφωνο. Εγώ δεν ανησυχώ για κάτι άλλο. Γενικά ήταν ένα πολύ πιεστικό διάστημα. Το βασικό που θέλω να ξεκαθαρίσω, γιατί μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, είναι ότι δεν έχω καμία σχέση. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης. Στοίχημα δεν παίζω, ούτε ένα κωδικό στο όνομά μου δεν έχω κανένα ανοιχτό λογαριασμό. Έχω πολλούς παιδικούς φίλους που μου έστειλαν και με ρωτούσαν τι να παίξουν. Εγώ έλεγα παίξε να κερδίσει η Παναχαϊκή, πάντα αυτό τους έλεγα… Εγώ είχα ένα προσωπικό πρόβλημα για αυτό απευθύνθηκα σε φίλους, για το αν μπορούν να με βοηθήσουν οικονομικά. Αυτό όμως δεν έχει κάποια σχέση. Στην κατ΄ οίκον έρευνα δεν βρέθηκαν χρήματα, απολύτως τίποτα. Βρέθηκαν κάποια εμβάσματα, όσον αφορά το εταιρικό κομμάτι της ομάδας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement