Connect with us

Ελλάδα

Βόλος: Συνελήφθη γνωστός αθλητής – Έσπασε την μύτη της πρώην συζύγου του

Published

on

Αθλητής με διεθνή καριέρα συνελήφθη στον Βόλο για την άγρια κακοποίηση της πρώην συζύγου του. Της έσπασε την μύτη με «κουτουλιά» και κατέθεσε μήνυση εναντίον της για εξύβριση, ενώ εκείνη κατευθυνόταν αιμόφυρτη στο Νοσοκομείο. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια των γονέων του και του παιδιού τους, που είναι μόλις 4,5 ετών.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο πασίγνωστος αθλητής βρισκόταν το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι των γονέων του στον Βόλο. Η πρώην σύζυγός του συνοδευόμενη από μια φίλη της, πήγε στις 21.30 στα πεθερικά της για να πάρει το παιδί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την δικηγόρο της 30χρονης γυναίκας, εκείνος άρχισε να την βιντεοσκοπεί με το κινητό.

Βιντεοσκοπούσε τόσο την ίδια όσο και το παιδί, για να αποδείξει πως δεν ήθελε το παιδί να ακολουθήσει την μητέρα του. Εκείνη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο Αυτόφωρο, πήγε να του αρπάξει το κινητό από το χέρι και τότε εκείνος την χτύπησε. Με κουτουλιά της έσπασε την μύτη. Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του, σύμφωνα πάντα με την νομική εκπρόσωπο της 30χρονης, τον ρώτησαν τι έκανε, με εκείνον να απαντά: «Έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε».

Η 30χρονη γυναίκα δεν κάλεσε την αστυνομία ή ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με το αυτοκίνητο της φίλης της. Μέχρι να φτάσει στο Νοσοκομείο ο σύζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της. Μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες, πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Αμέσως κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βία. Η 30χρονη εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αυτόφωρο με τα ρούχα της γεμάτα αίματα από το χτύπημα που της έσπασε την μύτη καθώς δεν είχε αλλάξει ρουχισμό στο τμήμα όπου κρατήθηκε μετά την μήνυση, ενώ φορούσε κολάρο.

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για την Δευτέρα καθώς ο 34χρονος δήλωσε ότι κάλεσε δικηγόρο από την Θεσσαλονίκη και δεν είχε εκπροσώπηση. Αφέθηκαν ελεύθεροι με την προϋπόθεση να μην πλησιάζει ο ένας τον άλλον ούτε στα 50 μέτρα, ενώ το παιδί θα παραμείνει με την μητέρα του που έχει την επιμέλεια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement