Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Του έδωσαν dead line

Published

on

Οι επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ελλάδα θα περιμένουν τον Π. Σταθάκη έως τη Δευτέρα ή Τρίτη, έπειτα θα φύγουν-Υπάρχει και δεύτερο πρόσωπο

Φαίνεται ότι η υπόθεση Παναχαϊκή θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη, διότι απλά επειδή είναι μαγαζί «γωνία», αρκετοί από τους «μνηστήρες» θέλουν να εμπλακούν σε αυτή, είτε με τη μορφή χορηγίας, είτε ακόμη και με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ και νόμιμος εκπρόσωπος των Αμερικανών Πέτρος Σταθάκης έχει στα χέρια του δύο προτάσεις. Η μια αφορά τους ανθρώπους, που έφεραν στην Πάτρα τον Γιώτη Τσαλουχίδη, που συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές εδώ και κάμποσο διάστημα, τα βρήκε μαζί τους, αλλά περίμεναν χρήματα τα οποία δεν πήραν με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν.

ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και αφορά πρωτίστως τους ανθρώπους με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα: «Οι ίδιοι έχουν συζητήσει προ τριών μηνών με τον επικεφαλής, του ανέφεραν ότι θέλουν εγγυήσεις και από την πλευρά τους έχουν δώσει «dead line» στον Πέτρο Σταθάκη έως την προσεχή Δευτέρα ή την Τρίτη. Από την πλευρά του, ο νόμιμος εκπρόσωπος των Αμερικανών, είτε δεν τους πίστεψε, είτε θέλησε να επιτύχει το δικό του «deal», με άλλους και τους επικείμενους τους έχει στο… περίμενε! Εάν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι, τις επόμενες ημέρες οι Βορειοελλαδίτες θα αποχωρήσουν.

ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ

Πάμε τώρα στη δεύτερη περίπτωση: Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Πέτρος Σταθάκης συζητά και με δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να θέλει να μπει ως χορηγός, είναι «ζεστός», σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» και περιμένει τις εξελίξεις. Ο ίδιος μιλώντας στη «Γ» θεωρεί ότι όλα θα… τελειώσουν θετικά, αφού η κοκκινόμαυρη ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη καμπή. Ευελπιστεί ότι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα ετοιμάσει σε χρόνο-ρεκόρ την Παναχαϊκή, αφού κατά το παρελθόν το έχει πράξει ξανά.

ΕΧΕΙ ΤΟ «ΜΑΧΑΙΡΙ»

Πλέον το «μπαλάκι» είναι στον ίδιο τον Πέτρο Σταθάκη, που έχει το «πεπόνι και το μαχαίρι» και συνάμα έχει το πληρεξούσιο στα χέρια του, κοινώς την συμβολαιογραφική πράξη από τους Αμερικανούς και όπως φαίνεται «κινεί τα νήματα» με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το θέμα είναι ότι στην παρούσα φάση την «πληρώνει» η Παναχαϊκή κι όλοι οι υπόλοιποι… Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως θα λάβει τον προσεχή Σεπτέμβριο όταν θα εκδικαστεί η υπόθεσή του, μόνο 36.000 ευρώ κι όχι περισσότερα.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement