Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Δεν ήθελα να σκοτώσω, με απείλησε για τη ζωή μου και μου επιτέθηκε» λέει ο άνδρας που σκότωσε τον 50χρονο

Published

on

«Δεν είχα κίνητρο να διαπράξω ανθρωποκτονία. Δεχόμουν σοβαρές απειλές για τη ζωή μου από το θύμα το τελευταίο διάστημα. Προηγήθηκαν δύο βίαια περιστατικά εις βάρος μου από το θύμα και έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων δέχθηκα και πάλι επίθεση από το θύμα».

Αυτά είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο υπήκοο Αλβανίας, το μεσημέρι της Πέμπτης, έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα, περίπου στις 16:30, παρουσία του δικηγόρου του, Θανάση Αλεξόπουλου, υπέδειξε στους αστυνομικούς πού έχει αφήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε χθες το μεσημέρι αλλά και πού έχει αφήσει το όπλο το οποίο χρησιμοποίησε για να σκοτώσει το θύμα.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας


Στο βίντεο φαίνεται το θύμα να λογομαχεί με τον οδηγό ενός οχήματος και στη συνέχεια να προσπαθεί να τον χτυπήσει με μία αλυσίδα. Τότε δέχεται τους πυροβολισμούς και πέφτει στο οδόστρωμα.

Πραγματογνωμοσύνη για το αιμάτωμα και τις μελανιές στο κεφάλι του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρει αιμάτωμα και μελανιές στο κεφάλι από επίθεση που δέχθηκε από το θύμα με αντικείμενο, έξω από το βενζινάδικο και για αυτόν τον λόγο διατάχθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

«Με την επιφύλαξη ότι όσα μου λέει ο εντολέας μου προκύπτουν από τη δικογραφία, δηλώνω ότι έχω αναλάβει την υπεράσπισή του», ανέφερε ο κ. Αλεξόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο 45χρονος δεν είχε πρόθεση να διαφύγει της σύλληψης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement