Connect with us

Ελλάδα

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον της 88χρονης για το τροχαίο στη λεωφόρο Μαραθώνος

Published

on

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος προχώρησαν οι δικαστικές αρχές εναντίον της 88χρονης οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Μαραθώνος το πρωί της Τετάρτης.

Πλέον η ηλικιωμένη οδηγός, που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και εμβόλισε δύο οχήματα, αντιμετωπίζει την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και θα απολογηθεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 88χρονη οδηγός αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο άλλα ΙΧ που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς τη διασταύρωση, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, πατέρας δύο παιδιών.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι επί της λεωφόρου Μαραθώνος στη διασταύρωση της Ραφήνας, στο ύψος του ιερού ναού της Αναλήψεως.

Τότε η 88χρονη οδηγός παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και εμβόλισε δύο αυτοκίνητα που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος.

Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα αυτοκίνητα –το τζιπ του Πολεμικού Ναυτικού- βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Στο συγκεκριμένο όχημα εγκλωβίστηκαν ο 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας και ένας 23χρονος ναύτης. Δυστυχώς ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ανασύρθηκε νεκρός, ενώ ο νεαρός ναύτης νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement