Connect with us

Ελλάδα

Κρήτη: Μάχη για την ζωή του δίνει ο 29χρονος που πυροβολήθηκε – Δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κεφάλι του

Published

on

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 29χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν 22χρονο, στα Μεσαρά, στην Κρήτη, καθώς δεν ήταν εφικτό κατά το πρώτο χειρουργείο να του αφαιρεθεί η σφαίρα.

Η λύση του φοβερού “θρίλερ” που εκτυλίχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στη Μεσαρά βρίσκεται στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, η οποία σε χρόνο-ρεκόρ εξιχνίασε την υπόθεση, που ξεκίνησε ως απλό τροχαίο με εκτροπή και τραυματισμό του οδηγού και εξελίχθηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με πυροβολισμό από όπλο μικρού διαμετρήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έλαβαν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες σε παρακείμενες εγκαταστάσεις, οι οποίες κατέγραψαν με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του neakriti.gr.

Το βιντεοληπτικό υλικό δείχνει ότι ένα αυτοκίνητο ακολουθεί το αυτοκίνητο του θύματος με κατεύθυνση προς Μοίρες, κάνουν αναστροφή και ο ένας ακολουθεί τον άλλο. Τα δύο αυτοκίνητα σταματούν. Οι οδηγοί βγαίνουν έξω και διαπληκτίζονται και εν συνεχεία μπαίνουν ξανά στα αυτοκίνητά τους, συνεχίζουν και κάνουν αναστροφή. Το όχημα όπου επιβαίνει ο δράστης κάνει αναστροφή, ενώ το θύμα τον προσπερνά. Το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και, φτάνοντας παράλληλα με αυτό του θύματος, τότε αυτό φαίνεται από τις κάμερες να εκτρέπεται και να ακινητοποιείται. Είναι ακριβώς η στιγμή που το θύμα δέχεται τον πυροβολισμό. Το αυτοκίνητο πέφτει σε χαντάκι κοντά στη διασταύρωση για Γαλιά, ενώ το όχημα με τον δράστη φαίνεται να στρίβει προς Γαλιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement