Connect with us

Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή ακόμη 40 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Published

on

Στην φυλακή οδηγούνται και οι 40 κατηγορούμενοι που βρέθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (12/8) στην Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Συνολικά μέχρι αυτή την ώρα 70 κατηγορούμενοι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Υπενθυμίζεται πως το παρών στην Ευελπίδων, μαζί με τους δικηγόρους του, έδωσε και ο αδερφός του αδικοχαμένου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, ο αδελφός του θύματος κατέθεσε ένα υπόμνημα – αίτημα στην ανακρίτρια με το οποίο ζητάει τη διενέργεια συγκεκριμένων ανακριτικών πράξεων «με σκοπό τη συλλογή και διατήρηση των αποδείξεων καθώς και για την εξασφάλιση των ιχνών του εγκλήματος και τη διερεύνηση της τέλεσης λοιπών αξιόποινων πράξεων».

Συνεχίζονται οι απολογίες
Οι τελευταίοι 35, από τους συνολικά 105 συλληφθέντες, θα οδηγηθούν για απολογία στον ανακριτή αύριο Κυριακή.

Οι κατηγορούμενοι που μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια με κλούβες της αστυνομίας, θα ξεκινήσουν να μεταφέρονται στα ανακριτικά γραφεία για τις απολογίες τους τις οποίες θα λάβουν η 25η τακτική ανακρίτρια που ορίστηκε για την κύρια ανάκριση, καθώς και ο 14ος και η 20η που ορίστηκαν ως επίκουροι στο έργο της συναδέλφου τους.

Προφυλακίστηκαν οι πρώτοι 30
Οι πρώτοι 30 που απολογήθηκαν χθες, Παρασκευή (12/8), 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός επίσης προφυλακίστηκαν.

Όλοι αρνήθηκαν κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και πως δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ αλλά για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά ενώ ο 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή καθώς είχε ραντεβού με πρόσωπο από το οποίο θα αγόραζε μοτοσυκλέτα και πως πήγε στο σημείο όταν άκουσε την φασαρία από περιέργεια.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement