Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αγγελική Κολυροπούλου: Ευχές στον αγιασμό και μια συγγνώμη

Published

on

Στο σχολικό συγκρότημα του 9ου ΕΠΑΛ Πάτρας βρέθηκε την Δευτέρα κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους» Αγγελική Κολυροπούλου.
Απευθυνόμενη στους μαθητές τους είπε: «Σας εύχομαι να αντιμετωπίζετε την ζωή με αισιοδοξία, ανοιχτό μυαλό και ανθρωπιά, μία πολύτιμη αξία που μπορεί να κάνει τον κόσμο μας πιο θετικό και ενωμένο, μία δύναμη που μπορεί να μας ενώσει και να μας μάθει να φροντίζουμε ένας τον άλλον.
Σας εύχομαι να ανακαλύπτετε τον κόσμο με περιέργεια και ανοιχτό μυαλό, να είστε δημιουργικοί και αφοσιωμένοι στο να κάνετε αυτό τον κόσμο καλύτερο για όλους μας. Να έχετε το θάρρος να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να διαπραγματευτείτε με τις προκλήσεις των καιρών μας. Ζητώ συγνώμη εκ μέρους της γενιάς μου. Μακάρι η γενιά σας να γίνει υπέρμαχος της δικαιοσύνης, της βιωσιμότητας και της αλληλεγγύης σε ένα κόσμο που χρειάζεται αυτές τις αξίες περισσότερο από ποτέ. Καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσετε να ακολουθήσετε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement