Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θρίλερ με τον 46χρονο! Το Ρίο… δεν έδωσε απαντήσεις! Σήμερα η κηδεία του

Published

on

Την ώρα που το θρίλερ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος 46χρονος, Διονύσης Γκολφίνος, από την Βάρδα, που βρέθηκε απανθρακωμένος στο δάσος του Κουνουπελίου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, έχασε τη ζωή του, σήμερα το απόγευμα θα παικτεί η τελευταία πράξη του δράματος, αφού μετά και την επίσημη ταυτοποίηση της σορού του, οι δικοί του άνθρωποι θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.
Συγγενείς, φίλοι και τα αγαπημένα του πρόσωπα θα τον αποχαιρετήσουν για πάντα, σήμερα, στις πέντε το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στη Βάρδα.

Στο μέτωπο των ερευνών τώρα, οι αρχές εξακολουθούν να προσπαθούν να λύσουν το γρίφο του θανάτου του 46χρονου επιχειρηματία, αφού από την νεκροψία δεν προέκυψε κάτι κατατοπιστικό σχετικά με το αν ο Διονύσης Γκολφίνος δολοφονήθηκε, αν έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του ή αν συνέβη κάποιο ατύχημα.

Τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά… καθώς και το τί οδήγησε τον άτυχο άνδρα εκείνη την ώρα, στο συγκεκριμένο σημείο. Μια δασώδη περιοχή, σε ένα αρκετά απόμερο σημείο, δύσκολα προσβάσιμο, μέσα σε πυκνή βλάστηση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement