Connect with us

Ελλάδα

Ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο: Φοβάται για τη ζωή της η 22χρονη – Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση

Published

on

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τον 28χρονο Αλβανό στον Βόλο, ο οποίος κρατούσε φυλακισμένη την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το 2,5 ετών παιδί τους, και την κακοποιούσε για δύο ολόκληρα χρόνια.

Τα σκηνικά φρίκης που υπέστη η κοπέλα, αλβανικής καταγωγής, αποκαλύφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 21/9, όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού – φυλακή.

Η 22χρονη, φοβάται πως εάν ο 28χρονος σύζυγος της δεν προφυλακιστεί θα τη βρει και θα τη σκοτώσει.

Ο 28χρονος συνελήφθη, αλλά ο εφιάλτης δεν φαίνεται να τελειώνει για την κοπέλα καθώς συγγενείς του κακοποιητή φέρονται να απειλούν τώρα την οικογένεια της κοπέλας, όπως αναφέρει ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Δέχεται απειλές»

«Έμαθα ότι δέχεται απειλές η οικογένεια της κοπέλας από την οικογένεια εκείνου. Απειλές του τύπου να αποσύρει τις μηνύσεις και ό,τι έχει πει μέχρι τώρα η κοπέλα στην κατάθεσή της και ότι θα συνεχίσουν να είναι μαζί γιατί στην ουσία του ανήκει», είπε μιλώντας στο MEGA μία από τις γειτόνισσες που έσωσαν την 22χρονη το βράδυ της Πέμπτης.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως η 22χρονη «Μου είπε ‘φοβάμαι για τη ζωή μου γιατί αν βγει έξω θα με σκοτώσει. Ό,τι κάνατε εσείς και εσύ για να με γλιτώσεις, θα με βρει και θα με σκοτώσει’».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 από την Αλβανία, μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της, έναν άνθρωπο σκληρό, «αγρίμι, όμως ποτέ δεν έμαθε να μιλά ελληνικά γιατί ποτέ δεν είχε επαφή με κανέναν άνθρωπο.

Η ίδια και το παιδί της, που έζησε την κακοποίηση από την κοιλιά της μητέρας του, ζούσαν μέσα σε ένα κλειδωμένο σπίτι.

Την άφηνε να βγαίνει μόνο 10 λεπτά στην αυλή

Με την άφιξή της από την Αλβανία στον Βόλο ο σύζυγος απαγόρευσε στην 22χρονη κάθε επαφή με τον έξω κόσμο και το σπίτι τους έμοιαζε ακατοίκητο. Την ξυλοκόπησε άγρια όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού γιατί δεν ήθελε κορίτσι και οι ξυλοδαρμοί ήταν η καθημερινότητα της 22χρονης.

Όταν γεννήθηκε το παιδί ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια. Μητέρα και βρέφος δεν έβλεπαν το φως του ήλιου. Στην αυλή και μόνο στην αυλή τους επιτρεπόταν να βγουν, μετά από πέντε μήνες. Το ξύλο ήταν καθημερινό και ανελέητο και δεν επιτρεπόταν στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι.

«Έβγαινε λίγο μέχρι την αυλή για 5 με 10 λεπτά το πολύ με την παρουσία μιας κάμερας, την παρακολουθούσε και έμπαινε ξανά στο σπίτι. Όταν την έβλεπα εγώ ήταν τρομοκρατημένη η κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ μία γειτόνισσα της κοπέλας.

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου και για το παιδί μου»

«Έφτασε στα όριά της, φοβήθηκε για τη ζωή της και ακούστηκε, έτσι και φώναξε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε ‘φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου’.

Του είπα ‘δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η αστυνομία. Αυτός όπως είδε ότι ήμουν στην πόρτα και αντιστεκόμουν, μου κράτησε τα χέρια και μου έριξε μια κουτουλιά. Αυτός το μόνο που είπε είναι ‘θα βγω και θα σας σκοτώσω’», είπε ακόμα η γειτόνισσα.

Μάλιστα όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα πρώτα λόγια της γυναίκας μόλις συνελήφθη ο 28χρονος φέρεται να είναι «σωθήκαμε».

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου και για το παιδί μου. Όταν βγήκα έξω από το σπίτι, το πρώτο πράγμα που είπα είναι ‘Σωθήκαμε’ και θέλω να επιστρέψω στους δικούς μου. Χρωστάω πολλά στους γείτονές μου, οι οποίοι έσωσαν τη ζωή μου και το παιδί μου», φέρεται να είπε η 22χρονη στην Ελληνική Αστυνομία.

Αύριο απολογείται ο δράστης – Τι υποστηρίζει

Ο 28χρονος προκλητικά υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα, κι ότι δεν κακοποιούσε τη γυναίκα του. «Δεν χτύπησα την γυναικά μου ούτε το παιδί μου. Είχαμε απλά έναν καβγά. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», ανέφερε

Την Τρίτη ο 28χρονος θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές Βόλου για να απολογηθεί.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement