Connect with us

Ελλάδα

Συλλήψεις ατόμων που διακινούσαν ναρκωτικά – Κατασχέθηκαν περισσότερα από 6 κιλά ηρωίνης

Published

on

Συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Κηφισιάς και των Μελισσίων, ένας 39χρονος και μια 27χρονη, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες για την διακίνηση ηρωίνης στην Δυτική Αττική και κυρίως στην περιοχή των Αχαρνών από τους δύο κατηγορούμενους, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τους εντόπισαν και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση.

Κατασχέθηκαν 6 κιλά και 560 γραμμάρια ηρωίνη

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 39χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κινείται με όχημα στην περιοχή της Κηφισιάς και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Στο πλαίσιο του ελέγχου, βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη εντός του οχήματος στο οποίο επέβαινε, 13 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 6 κιλά και 560 γραμμάρια ηρωίνη, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε η 27χρονη σε σπίτι στην περιοχή των Μελισσίων και στην κατοχή της και εντός της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 φαρμακευτικά δισκία, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύλληψη και στην Καλλιθέα

Επίσης, σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών πραγματοποιήθηκε και στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., χθες συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 61χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με την δράση του ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην Καλλιθέα, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης, διασταύρωσης και εξακρίβωσης στοιχείων, ο εντοπισμός του και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Καλλιθέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 95,1 γραμμ. κοκαΐνης,
  • 5,4 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 2 κινητά τηλέφωνα και
  • τα χρηματικά ποσά των 122.075 ευρώ, 360 λιρών Αγγλίας και 30 δολαρίων Η.Π.Α.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement