Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΪ́ΑΣ: Μεταρρυθμίσεις για ένα πιο αποτελεσματικό κράτος 

Published

on

 

 

 Η βελτίωση της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών και οι μεταρρυθμίσεις για ένα πιο αποτελεσματικό κράτος είναι οι προτεραιότητες της  κυβέρνησης Σε ανακοίνωση της η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας επισημαίνει:

 

Ο πολυδύναμος εκσυγχρονισμός του κράτους και  η βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι της νέας θητείας της κυβέρνησης. Πυξίδες της είναι οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και ο οδικός χάρτης για το 2024, όπως τον περιέγραψε ο Πρωθυπουργος Κυριακος Μητσοτακης από τη  Θεσσαλονίκη πριν από λίγες εβδομάδες

 

-Η κυβέρνηση είναι δίπλα στους πολίτες, ιδίως κάθε φορά που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες, όπως τώρα με τις φυσικές καταστροφές. Στέκεται δίπλα τους και τούς βοηθά εμπράκτως να τις αντιμετωπίσουν, όπως κάνει σε όλες τις κρίσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, από την πρώτη κιόλας θητεία της.

 

-Αντιμετωπίσαμε δοκιμασίες στην αρχή κάθε τετραετίας, που τελικά εξελίσσονται σε επιτυχίες πριν από το τέλος της. Αυτό έγινε το 2020 με τις μεταναστευτικές εισβολές στον Έβρο και με την πανδημία του κορονοϊού. Αυτό θα γίνει και τώρα: θα μετατρέψουμε κάθε δυσκολία σε ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι.

 

-Απέναντί μας είναι μόνο τα προβλήματα, είναι η καθημερινή πραγματικότητα. Αυτή είναι και ο χειρότερος και ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, φαίνεται, δεν έχουν ακόμα βρει τον βηματισμό τους. Η πραγματικότητα που έχουμε να αντιπαλέψουμε είναι μια πραγματικότητα  δομημένη πάνω σε παθογένειες δεκαετιών οι οποίες συχνά “δείχνουν τα δόντια τους”, ιδίως όσο τις πλησιάζεις και δοκιμάζεις να τις αλλάξεις. Πότε με τη μορφή της σύγχυσης αρμοδιοτήτων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, πότε με τη μορφή της ανομίας, πότε με τη μορφή της αδράνειας που συχνά μοιράζονται και η πολιτεία αλλά και οι πολίτες.

 

-Γι’ αυτό ακριβώς, το δεύτερο και πιο δύσκολο μέτωπο της νέας μας θητείας θα είναι το μέτωπο του πολυδύναμου εκσυγχρονισμού, της εθνικής προσπάθειας, δηλαδή, να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών σε όλα τα επίπεδα, μεταφράζοντας κάθε βραχίονα του κράτους σε μια ευκαιρία για ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον και σαρώνοντας κάθε συμπεριφορά η οποία αντιστέκεται στην πρόοδο.

 

Περιοδείες για την πολιτική εκδήλωση

 

Συνεχίζονται οι επαφές και περιοδείες στελεχών της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας ενοψη της επετειακής εκδήλωσης για τα 49 χρόνια από την ίδρυση της φιλελεύθερης παράταξης η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο θεατράκι στην Μαρινα της Πάτρας όπου κεντρικος ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου

Χτες για δεύτερη ημέρα ο Πρόεδρος Αντώνης Κουναβης μέλη της ΔΕΕΠ τομεάρχες και εθελοντές συνέχισαν τις περιοδείες σε συνοικίες της Πάτρας συζητώντας με τους πολίτες και διανέμοντας προσκλήσεις για την εκδήλωση καθώς και την προκήρυξη της   ΔΕΕΠ για την επέτειο των 49 χρόνων

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement