Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επικράτηση του Θανάση Παπαδόπουλου στα Καλάβρυτα

Published

on

Τη δική του ιστορία έγραψε χθες στα Καλάβρυτα ο Θανάσης Παπαδόπουλος ο οποίος
εκλέγεται για 5 η φορά δήμαρχος. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο κ.
Παπαδόπουλος εκλέγεται δήμαρχος του ενιαίου «Καλλικρατικού» δήμου (Καλάβρυτα,
Κλειτορία, Αροανία, Πάος) ενώ ήδη είχε συμπληρώσει τρεις θητείες, δήμαρχος
Καλαβρύτων, μετά τις πρώτες συγχωνεύσεις που έγιναν δηλαδή, με την μεταρρύθμιση «Ιωαν. Καποδίστριας».

Ο κ. Παπαδόπουλος κινήθηκε χθες σε ποσοστό πάνω από 70% σε όλες τις Δημοτικές
Ενότητες, εξασφαλίζοντας μεγάλη νίκη μέσα στα Καλάβρυτα όπου, με βάση την
ενσωμάτωση στο 70% περίπου των εκλογικών τμημάτων, έλαβε το 77,04% έναντι 19,89% του Θανάση Κανελλόπουλου και 3,07% του Σταμάτη Ανδριόπουλου (Λαϊκή Συσπείρωση).
Στη Δημοτική Ενότητα Αροάνιας ο κ. Παπαδόπουλος είχε, στο 78% της ενσωμάτωσης, 72,38%, στο 25,8% ήταν ο κ. Κανελλόπουλος και στο 1,81% ο κ. Ανδρικόπουλος.
Στη Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας ο κ. Παπαδόπουλος έλαβε στο 70% της ενσωμάτωσης 63,73%, στο 33,7% ήταν ο κ. Κανελλόπουλος και στο 2,57% ο κ. Ανδρικόπουλος.
Τέλος, στη Δημοτική Ενότητα Παίων, ο κ. Παπαδόπουλος είχε στο 70% της ενσωμάτωσης 71,65%, στο 23,23% ήταν ο κ. Κανελλόπουλος και στο 5, 12% ο κ. Ανδρικόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι το 2019, στις προηγούμενες εκλογές, ο Θανάσης Παπαδόπουλος είχε λάβει ποσοστό, κατά τον α΄ γύρο, 47,71% ενώ εξασφάλισε την εκλογή του στο β΄ γύρο με 59,14% έναντι του τότε αντιπάλου του Γιώργου Λαζουρά.
«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν, η αναφορά της νέας λαϊκής εντολής στο πρόσωπό μου με συγκινεί και με γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη. Από αύριο (σ.σ. σήμερα) το πρωί κιόλας συνεχίζουμε το έργο μας, βάζουμε σε προτεραιότητα τις ανάγκες ων συμπολιτών χωρίς διαχωρισμούς, δουλειά για όλους, όσους μας στήριξαν αλλά και για αυτούς που για δικούς τους λόγους βρέθηκαν στην κάλπη απέναντί μας» δήλωσε χθες ο επανεκλεγείς δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος στη «Γ».
Θ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Ο Θανάσης Κανελλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση «καταρχήν επικοινώνησα τηλεφωνικά με Δήμαρχο Καλαβρύτων και εκ νέου εκλεγέντα κύριο Αθανάσιο Παπαδόπουλο και τον συνεχάρη. Του ευχήθηκα καλή θητεία και συνεργασία μέσα στα πλαίσια του πολιτικού διαλόγου αλλά και των αντίθετων απόψεων που θα εκφραστούν μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο για το καλό του τόπου μας. Εγώ, όπως είχα δηλώσει και προεκλογικά, θα σεβαστώ τη ψήφο των συνδημοτών μου και από τη θέση στην οποία θα με κατατάξουν θα αγωνιστώ για την ανάπτυξη και ευημερία όλων των δημοτών του Δήμου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που τίμησαν το Συνδυασμό μας και να τους διαβεβαιώσω ότι εγώ και οι εκλεχθέντες σύμβουλοί μου θα είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και θα συμβάλλουμε με τις προτάσεις μας και με την κριτική μας τα μέγιστα στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων όλων των κατοίκων του Δήμου. Ο Συνδυασμός μας, που δημιουργήθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πέτυχε, μεν, να ακουστούν οι προτάσεις του πλην όμως ο χρόνος αυτός δεν ήταν επαρκής για να υιοθετηθούν από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας. Θέσαμε, όμως, τις βάσεις για να προχωρήσουμε δυναμικά στο μέλλον με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, Συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων που με εμπιστεύτηκαν και μαζί δώσαμε αυτό τον ευγενή αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement