Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Προετοιμασίας συνέχεια, ενόψει Αιγάλεω

Published

on

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Παναχαϊκή ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με το Αιγάλεω, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Ένα παιχνίδι, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί από την κοκκινόμαυρη ομάδα, καθώς βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού» από βαθμολογικής άποψης.

Κι αυτό γιατί η μεν Παναχαϊκή έχει έναν βαθμό η δε Αθηναϊκή μηδέν, οπότε και για τους δύο είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

Για την Παναχαϊκή πιο πολύ, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες (Παναθηναϊκός, Γιούχτας) και παράλληλα στο γήπεδό της θα υπάρχει ο φίλαθλος κόσμος της, που σε περίπτωση επιτυχίας θα επευφημήσει τους ποδοσφαιριστές και σε περίπτωση ήττας θα τους αποδοκιμάσει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή να υποδέχεται στην έδρα της (16:00), το γήπεδο της Αγυιάς -όπως έγραψε στο χθεσινό ρεπορτάζ η «Γ» -το Αιγάλεω την προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικά έχει ως εξής: Σάββατο 21/10 Απ. Νικολαϊδης, Παναθηναϊκός Β-Ολυμπιακός Β (16:00). Νεάπολης, Ιωνικός-Τηλυκράτης (16:00). Γρ. Λαμπράκης, Athens Kallithea-Γιούχτας (16:00). 22/10 Ηλιούπολης, Ηλιούπολη- Διαγόρας (14:00). Παναχαϊκής, Παναχαϊκή-Αιγάλεω (16:00). Παραλία Καλαμάτας, Καλαμάτα-Χανιά (14:00).

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement