Connect with us

Αθλητισμός

Καιρός για βελτίωση…

Published

on

Η Παναχαϊκή θα πρέπει να κυνηγήσει με πάθος τη νίκη κόντρα στο Αιγάλεω

Παναχαϊκή και Αιγάλεω από βαθμολογικής άποψης «βράζουν στο ίδιο καζάνι» όμως η κοκκινόμαυρη ομάδα έχει έναν λόγο παραπάνω να καυχιέται, καθώς δεν έχει «μηδέν», όπως το «Σίτι» και τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αλλά έναν βαθμό.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Από την άλλη η Παναχαϊκή παίζει στην έδρα της, οπότε θα κυνηγήσει με πάθος τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να βάλει τη φιλοξενούμενη ομάδα από κάτω. Το πώς θα γίνει αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες της και μη έχοντας άλλη επιλογή θα πρέπει πρωτίστως να αποδείξουν στους εαυτούς τους, ότι πρέπει να κερδίσουν.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ…

Οι ίδιοι άλλωστε λένε μεταξύ τους ότι η κοκκινόμαυρη ομάδα δεν έχει «δέσει» ακόμη κι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται, καιρός είναι να… υπάρξει βελτίωση, αφού στο γήπεδο της Αγυιάς μεθαύριο θα βρίσκονται και οι φίλαθλοι.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ

Και μιας και ο λόγος για την παρουσία των φιλάθλων στον αγώνα Παναχαϊκή-Αιγάλεω, δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και η τιμή του εισιτηρίου ενδεχομένως να είναι η ίδια 10 ευρώ (γενική είσοδος). Από την άλλη, δωρεάν είσοδος θα υπάρχει για τους άνεργους, προσκομίζοντας κάρτα ανεργίας και αστυνομική ταυτότητα, όπως επίσης παιδιά έως 15 ετών, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού εγγράφου.

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Παράλληλα, ετοιμάζονται και οι τελευταίες «πινελιές» στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου και θα διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση, με την ΠΑΕ να έχει την ευθύνη τοποθέτησης των διαφημιστικών πινακίδων της νέας περιόδου καθώς με αρκετές επιχειρήσεις έχει υπάρξει η ανάλογη συμφωνία.

ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ

Σε ό,τι αφορά τώρα την προετοιμασία αυτή συνεχίζεται κανονικά, με τον τεχνικό της κοκκινόμαυρης ομάδας να μην έχει στη διάθεσή του για έναν ακόμα αγώνα, με το Αιγάλεω, τον ανέτοιμο Ιατρούδη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement