Connect with us

Στοίχημα

Διακοπή αγώνα στο στοίχημα: Τι ισχύει;

Published

on

Μία από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές απορίες των παικτών είναι τι γίνεται αν διακοπεί ένα παιχνίδι στο στοίχημα για οποιονδήποτε λόγο.

Στο παρακάτω κείμενο η ομάδα μας θα σας αναλύσει όλες τις περιπτώσεις γι’ αυτή την κατάσταση και θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα σας.

Ένα παιχνίδι μπορεί να διακοπεί είτε λόγω καιρού, είτε λόγω επεισοδίων, είτε λόγω αποχώρησης μίας ομάδας από το γήπεδο, ακόμα και ενός δραματικού γεγονότος, όπως ένας θάνατος.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι κορυφαίες στοιχηματικές με μπόνους εγγραφής

Το τι θα γίνει με το ποντάρισμά σας έχει να κάνει βέβαια και με τους όρους και τις προϋποθέσεις, που διατηρεί η κάθε εταιρεία ξεχωριστά.

Τι γίνεται στο στοίχημα όταν διακοπεί ένα παιχνίδι

Το πιο σημαντικό ερώτημα δεν έχει μία και μοναδική απάντηση. Μπορεί όταν ένα παιχνίδι σας διακόπτεται, να επικοινωνείτε με τη στοιχηματική εταιρεία, που ποντάρατε για να λάβετε την κατάλληλη απάντηση, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως κάθε τύπος διακοπής είναι και διαφορετικός. Πάμε όμως να τα πούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Αποτέλεσμα/Χάντικαπ σε τελικό αποτέλεσμα

Στην περίπτωση που ποντάρατε στο αποτέλεσμα ή στο χάντικαπ ενός αγώνα κι αυτός διακοπεί, τότε πρέπει να περιμένετε 48 ώρες, καθώς αυτό είναι το χρονικό όριο που δίνουν οι εταιρείες για τη συνέχιση του ματς και τη διευθέτηση του.

Αν το παιχνίδι διακοπεί τότε παίρνετε το ποντάρισμα σας πίσω ή μετράει ως μονάδα σε ένα δελτίο το αποτέλεσμα, αν όμως συνεχιστεί και ολοκληρωθεί πριν το 48ώρο, τότε θα περιμένετε το τελικό του σκορ.

Διαβάστε την συνέχεια στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement