Connect with us

Ελλάδα

Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιώνεται η υγεία του – Από Δευτέρα οι προσπάθειες αποσωλήνωσής του

Published

on

Αισιόδοξα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Από Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης του τραγουδιστή.

Ο Δημήτρης Κόκοτας άρχισε να δείχνει βελτίωση μετά από σχεδόν ένα μήνα που βρίσκεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με την Ιωάννα Σουλάκη που μίλησε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» σήμερα (27.04.2024) ανέφερε πως λειτουργικά ο τραγουδιστής ανταποκρίνεται με αποτέλεσμα οι γιατροί να μειώνουν την καταστολή.

«Ανταποκρίνεται σε απλές οδηγίες των γιατρών. Του ζήτησαν να ανοίξει και να κλείσει τα μάτια του και ανταποκρίθηκε θετικά, πράγμα που δείχνει ότι αποκαθίστανται οι νευρολογικές του λειτουργίες. Δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη, χρειάζεται ο χρόνος και υπομονή», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Σουλάκη on air.

Και πρόσθεσε πως: «Από Δευτέρα θα γίνει προσπάθεια να αποσωληνωθεί ήδη έχει δικιές του αναπνοές, πράγμα πολύ θετικό. Το αν θα είναι επιτυχημένη η προσπάθεια είναι ένα “τανγκό” μεταξύ ασθενούς και γιατρού σε μία καθημερινή διαδικασία που οι ιατροί παρακολουθούν πώς ανταποκρίνεται ο ασθενής».

«Στην αρχή υπήρχε αγωνία και στασιμότητα αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις και με επιφύλαξη, οι γιατροί έχουν πέσει από πάνω του κάνοντας τεράστιες προσπάθειες. Όπως φαίνεται ο Δημήτρης Κόκοτας που είναι νέος άνθρωπος, μπορεί να καταφέρει να επιστρέψει στην καθημερινότητα του».

Υπενθυμίζεται, πως ο αγαπητός καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα και εγκεφαλικό στις 28 Μαρτίου 2024 κατά τη διάρκεια προβών για το J2US. Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται από τότε στη ΜΕΘ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement