Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Απολογιστικό εκδήλωσης στην Πάτρα περί Ψηφιακού Ολοκληρωτισμού και εγκαινίων πολιτικού γραφείου Σπυρίδωνος Τσιρώνη

Published

on

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου η εκδήλωση του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, με θέμα: «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ. Ηλεκτρονικές ταυτότητες – Αχρήματη κοινωνία».  

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, Ασπασία Κουρουπάκη. Πρώτος ομιλητής ήταν ο Γεώργιος Ρούντας, βουλευτής Λαρίσης και αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, ο οποίος ανέπτυξε το νομικό ιστορικό του ζητήματος των ταυτοτήτων. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο βουλευτής Αχαΐας  Σπυρίδων Τσιρώνης, ο οποίος μίλησε για το τεχνικό σκέλος των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και για την αχρήματη κοινωνία. Τελευταίος ομιλητής ήταν ο Δημήτριος Νατσιός, βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «οι ταυτότητες και η ταυτότητά μας». Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Υπεύθυνος της Τοπικής Κοινότητας Πατρών της ΝΙΚΗΣ, Παναγιώτης Κωστόπουλος. 

 

Νωρίτερα, στις 17:00, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Αχαΐας, Σπυρίδωνος Τσιρώνη, παρουσία του προέδρου του Κινήματος, των προαναφερθέντων βουλευτών και πλήθος κόσμου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement