Connect with us

Ερασιτεχνικό

“Καθάρισε” ο Κ. Μαλτέζος, “νοσοκομείο” ο Διαγόρας

Published

on

 

Ο Διαγόρας σημείωσε μια σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Αστέρα με το μοναδικό τέρμα της συνάντησης να το σημειώνει ο Κώστας Μαλτέζος. Ο επιθετικός είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αδερφός του Δημήτρη Μαλτέζου που κι αυτός αγωνίζεται στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Ο Κώστας Μαλτέζος και στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο Λάππα την προηγούμενη αγωνιστική μπήκε αλλαγή στο 60΄ τροφοδοτώντας τον Τζουραμάνη για να «γράψει» το 0-1 και στις καθυστερήσεις ήταν αυτός που σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας και χάρισε τη νίκη στον Διαγόρα.

Ο ταλαντούχος επιθετικός αναμένεται να καλύψει επάξια το κενό του Γιάννη Σκούρτα που είναι τραυματίας και θα επιστρέψει στον σύλλογο περίπου σε δύο μήνες. Ένας παίκτης που στηρίζει πολλά σε αυτόν ο προπονητής του Κώστας Τσιπιανίτης κυρίως αυτή την χρονική περίοδο που έχει πολλές απουσίες όπως του αδερφού του, Δημήτρη Μαλτέζου και του Σκούρτα. Τραυματίες επίσης είναι ο Φ. Γκολφινόπουλος, Ν. Χουσελάς ενώ θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για δύο μήνες περίπου και ο Α. Τσεκούρας για εκπαίδευση ΕΠΟΠ στην αεροπορία.

Μάλιστα την Πέμπτη θα περάσει και την πόρτα του χειρουργείου ο Γ. Κωστόπουλος ο οποίος θα κάνει επέμβαση στους χιαστούς. Με λίγα λόγια ο Κώστας Τσιπιανίτης έχει ήδη πονοκεφαλιάσει με τόσους τραυματισμούς που έχει ομάδα η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement