Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στην Ίντερ Μαϊάμι ο Σουάρες – Ξανασμίγει με τον Μέσι

Published

on

Η μεγάλη επανένωση είναι γεγονός! Ο Λουίς Σουάρες είναι κι επίσημα παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι και γίνεται ξανά συμπαίκτης με τον κολλητό του Λιονέλ Μέσι.

Οι δυο τους πέτυχαν μυθικά πράγματα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν πάταγο και στον κόσμο του MLS.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε το γεγονός μέσω μίας εκπληκτικής φωτογραφίας όπου τέσσερα παιδιά φορούν τις φανέλες όλης της παλιοπαρέας της Μπαρτσελόνα που ξανασμίγει στο Μαϊάμι. Αυτό γιατί στον σύλλογο αγωνίζονται εδώ και μερικούς μήνες και οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

 

Ο Σουάρες υπέγραψε για έναν χρόνο στην Ίντερ Μαϊάμι, με τον Μπέκαμ να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του γι’ αυτή την εξέλιξη: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν παίκτη με την ποιότητα και το πάθος του Λουίς που θα ενταχθεί στον σύλλογό μας. Συμμετέχει σε μια ομάδα που εμπνέει την επόμενη γενιά και ανυπομονούμε να τον δούμε να βγαίνει στο γήπεδο με πρώην συμπαίκτες και νέους παίκτες από την Ακαδημία μας», τόνισε ο Άγγλος σταρ.

Από πλευράς του ο Σουάρες είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω αυτή τη νέα πρόκληση με την Ίντερ Μαϊάμι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και είμαι έτοιμος να εργαστώ για να κάνω πραγματικότητα το όνειρο της κατάκτησης περισσότερων τίτλων με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Είμαι αισιόδοξος για το τι μπορούμε να πετύχουμε καθώς έχουμε κοινή φιλοδοξία. Θα δώσω τα πάντα για να προσφέρω χαρά σε αυτούς τους σπουδαίους οπαδούς για τους οποίους έχω ακούσει τόσα πολλά και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ με εξαιρετικούς φίλους και παίκτες. Ανυπομονώ επίσης να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και προπονητές».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ροή ειδήσεων

Advertisement