Connect with us

Παναχαϊκή

Για καλό σκοπό το σημερινό φιλικό της Παναχαϊκής με τον Αρη Πατρών

Published

on

 

Σήμερα (17:00) η Παναχαϊκή θα δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Πατρών και την Τετάρτη (27/12) επιστρέφει στις προπονήσεις

 

Πραγματοποιήθηκε χθες η τελευταία προπόνηση για τους κοκκινόμαυρους με τους εκτός Αχαΐας ποδοσφαιριστές να αναχωρούν για τις πατρίδες τους έτσι ώστε να περάσουν όμορφα τις ημέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους.

Σήμερα ωστόσο θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Πατρών με την συμμετοχή κάποιων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά και της Κ19.

Από την ΠΑΕ στο σημερινό φιλικό θα είναι διαθέσιμοι οι Μάριος και Λευτέρης Μικές, Μασούρας, Ζέκοφ, Γαλαριώτης, Πετράτος, Ζούκας και Παραστατίδης ενώ κανονικά θα δώσουν το «παρών» όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κ19.

Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιείται για καλό σκοπό καθώς τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Προσφυγικών με ώρα έναρξης 5 μ.μ.

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ

Το μόνο σίγουρο στην φετινή πορεία της κοκκινόμαυρης ομάδας είναι ότι η διοίκηση είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της καθώς οι παίκτες της ομάδας θα κάνουν γιορτές με γεμάτες τις τσέπες.

Η ΠΑΕ προχθές κατέβαλε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών το δώρο και εν συνεχεία και τη μισθοδοσία τους. Αυτό που μένει είναι να αποκτηθούν και κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές έτσι ώστε η Παναχαϊκή να παραμείνει στην Super League 2 κάτι που φυσικά θέλουν όλοι στον οργανισμό όπως και οι φίλοι της ομάδας.

  

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΛΗΣΑΡΟΥΛΗΣ

Παρελθόν αποτελεί και ο Βαγγέλης Βλησαρούλης από την Παναχαϊκή καθώς χθες έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ.

Ο ίδιος μάλιστα χθες αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ευχήθηκε να έχουν καλή πορεία και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Βλήσα έχει ήδη προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής και το επόμενο διάστημα θα αποφασίσει πού θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βλησαρούλη Ευάγγελο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική καριέρα του ποδοσφαιριστή».

 

ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Επίσκεψη στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός της Αγάπης» (Άσυλο χρονίων παθήσεων παίδων) πραγματοποίησε την Πέμπτη αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της Ακαδημίας της Παναχαϊκής, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του συλλόγου.

Ποδοσφαιριστές των τμημάτων της ΠΑΕ αλλά και της Ακαδημίας έσπευσαν να συνδράμουν στη φιλανθρωπική προσπάθεια που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Παραδόθηκαν από τους ποδοσφαιριστές της πατρινής ομάδας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για λογαριασμό του ιδρύματος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement