Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Μετάθεση στις 4 Ιανουαρίου για το τουρνουά Πινγκ-Πονγκ

Published

on

Μετά από παράκληση πολλών ενδιαφερόμενων, που θέλουν να λάβουν μέρος τα παιδιά τους, αλλά θα είναι εκτός Πατρών λόγω των εορταστικών ημερών, οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή του «Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ», που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα, για την Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2024.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 03 Ιανουαρίου στα e-mail [email protected] και [email protected] και στο προπονητήριο των Φοινίκων στο ΠΕΑΚ «Δ. Τόφαλος» μέχρι την Παρασκευή 29/12 και 3 Ιανουαρίου 2024 τις ώρες 18:00-19:30 όπου και τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου.
Το «Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ» για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος «Φοίνικες Γλυφάδας», υπό την αιγίδα της Τ.Ε. της ΕΦΟΕΠΑ Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων 16ου, 49ου, 50ού Δημοτικών, 13ου Γυμνασίου, 21ου Γυμνασίου. Οι αγώνες θα γίνουν στο «Δ. Τόφαλος». Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι η 17.00 με ώρα προσέλευσης την 16.00 ώστε να γίνει η κλήρωση των αγώνων σύμφωνα με τους παρόντες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement