Connect with us

Παναχαϊκή

Με νέα πρόσωπα στην Λεωφόρο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή στο εκτός έδρας ματς με την ΠΑΟ Β θα έχει τόσο τον Μπρούτσο όσο και τον Μπαξεβάνο

 

Η επίσημη ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναμένεται για την απόκτηση του Νίκου Μπαξεβάνου και αυτό έχει να κάνει με τα διαδικαστικά αφού ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Μια προσθήκη έξυπνη από πλευράς Γιάννη Τάτση, η οποία δένει τα μετόπισθεν, αποχωρώντας ο Γκανσιέρ που πιάνει θέση μεγάλου και έτσι θα μπορεί η κοκκινόμαυρη ομάδα να αποκτήσει δύο έμπειρους χαφ άνω των 25 ετών.

Σίγουρα μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και ο Μπαξεβάνος θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ.

ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ 

Με αστραπιαίες κινήσεις η Παναχαϊκή κατάφερε μόλις σε μια ημέρα να εκδώσει το δελτίο του Δομίνικου Μπρούτζου ο οποίος θα είναι άμεσα διαθέσιμος από τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Τάτση στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό Β έχοντας μια ακόμα λύση στην μεσαία γραμμή.

Φυσικά η ΠΑΕ κινείτε και για άλλες μεταγραφές αφού ακόμα θέλει τουλάχιστον δύο ακόμα έμπειρους παίκτες σε θέσεις ακέραιες ενώ θα αποκτηθούν και κάποιοι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

Ο ΡΕΝΤΙΦΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Ο Λάζαρος Ρεντίφης του συνδέσμου διαιτητών Ανατολικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό Β που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (8/1, 15:00) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Βοηθούς θα έχει τους Κωνσταντίνο Σουζά (Ανατολικής Αττικής), Αλέξανδρο Βισκαδούρο (Ηρακλείου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Βοιωτίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Αργυρός (Αθηνών). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (6/1, 13:30): Ολυμπιακός Β’-Athens Kallithea: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής). (7/1, 14:30): Γιούχτας-Καλαμάτα: Γκορτσιλάς (Μακεδονιάς). (15:00): Ιωνικός-Ηλιούπολη: Φίτσας (Πρέβεζας). Τηλυκράτης Λευκάδας-Χανιά: Κεχαγιάς (Κοζάνης). Αιγάλεω-Διαγόρας: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement