Connect with us

Τοπική αγορά

Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Published

on

Ανοικτά είναι σήμερα Κυριακή (14/1) τα καταστήματα, με την αγορά να κινείται σε ρυθμούς χειμερινών εκπτώσεων. 

Ειδικότερα, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για τα μικρά εμπορικά καταστήματα από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και για αλυσίδες καταστημάτων και πολυκαταστήματα από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Ο εμπορικός κόσμος προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να εκμεταλλευτεί τις εκπτώσεις, με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλη Κορκίδη να προτείνει «οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις να επεκταθούν στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων με μεγαλύτερη συμμετοχή των σούπερ μάρκετ για να νικήσουμε, όλοι μαζί, την ακρίβεια και να περιορίσουμε τον πληθωρισμό στη χώρα μας κατά μια μονάδα».

Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μάρκετ, η λειτουργία των LIDL θα καθοριστεί σε σχέση με την περιοχή και θα παραμείνουν ανοιχτά είτε από τις 11:00 έως τις 18:00 είτε από τις 11:00 έως τις 20:00.

Η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα, Κυριακή, εκτός από το κατάστημα που βρίσκεται στο Metro Mall και εκείνο που βρίσκεται στην Πειραιώς, που θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές από τις 11:00 έως τις 20:00.

Το μοναδικό κατάστημα Σκλαβενίτη που θα παραμείνει ανοιχτό, είναι εκείνο που βρίσκεται στο Smart Park στα Σπάτα (11:00 – 20:00).

Ανοιχτός θα είναι ο Μασούτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με ωράριο 07:00-23:00, καθώς και τα μίνι μάρκετ αλλά και το ΟΚ Market που έτσι και αλλιώς είναι ανοιχτά Κυριακές και αργίες.

Τα καταστήματα My Market θα παραμείνουν κλειστά, εκτός από το κατάστημα στην Ερέτρια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement