Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Έφυγε πικραμένη από τον Ασπρόπυργο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή έχασε διπλά 1-0 από το Αιγάλεω καθώς νίκησε και ο Τηλυκράτης- Ο διαιτητής της στέρησε το πέναλτι και ενδεχομένως και τον βαθμό

 

Άντε πάλι από την αρχή. Η Παναχαϊκή μπορεί να ήθελε έναν ή ακόμη και τρεις βαθμούς κόντρα στο Αιγάλεω, δεν κατάφερε να τους πάρει, καθώς ηττήθηκε 1-0 από το «Σίτι» για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2.

Φυσικά έχει κάθε λόγο να φωνάζει, καθώς ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν της έδωσε πέναλτι στην εκπνοή του παιχνιδιού σε ανατροπή του Χριστόπουλου με αποτέλεσμα να φύγει με άδεια χέρια από τον Ασπρόπυργο και πλέον βρίσκεται ξανά τελευταία, καθώς ένας εκ αντίπαλων της (σ.σ. Τηλυκράτης), πήρε βαθμούς απέναντι στον Ιωνικό (3-2) και πλέον τα πράγματα για την κοκκινόμαυρη ομάδα γίνονται σαφώς πιο δύσκολα από ό,τι είναι.

ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

Παναχαϊκή και Αιγάλεω ήθελαν από την αρχή του παιχνιδιού να φτάσουν γρήγορα στο γκολ που θα τους έδινε την ώθηση για το κάτι παραπάνω, η κοκκινόμαυρη ομάδα προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι γηπεδούχοι δεν την… άφηναν. Έτσι βρήκε στα πρώτα λεπτά της συνάντησης την ευκαιρία με τον Λιοφάγο (4ο), δεν την μετουσίωσε σε γκολ, προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε έπειτα να βρει χώρους, παρά το ότι είχε μια μικρή υπεροχή. Στη συνέχεια το «Σίτι» ανέβασε την απόδοσή του, έκλεισε την κοκκινόμαυρη ομάδα στα καρέ της, είχε φάσεις στην εστία του τερματοφύλακα Κολοβούρη (21ο Ταμπάς, 35ο Ναζίμ, 38ο Ζιούλης, 42ο Ναζίμ, 45ο Ζιούλης), αλλά γκολ δεν έβγαλαν.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ, ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΑΡΝΗΣΗ

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή θέλησε να βγει κόντρα στο Αιγάλεω πιο δυνατά, πήρε τα ηνία του αγώνα, θέλοντας να δείξει ότι μπορεί για το κάτι παραπάνω, είχε πρώτη -ξανά- την ευκαιρία να ισοφαρίσει ύστερα από την προβολή του Ζαμόρα στο 51ο λεπτό, δεύτερη δύο λεπτά αργότερα (53ο) με τον Τραορέ, όμως από το… πουθενά ήρθε ο Μπάμπης στο 60ό λεπτό να σουτάρει να βρει δίχτυα και να δώσει έτσι το προβάδισμα στο Αιγάλεω (1-0). Η κοκκινόμαυρη ομάδα προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της, είχε δύο ευκαιρίες τόσο με τον Μπαξεβάνο (67ο), όσο και με τον Προύντζο (76ο), δεν κατάφερε να χαρεί, καθώς απόκρουσε και τις δύο φορές ο Κατσιμήτρος για να φωνάξει δίκαια στην εκπνοή όταν ανατράπηκε ο Χριστόπουλος από τον Ταμπά, μέσα στην περιοχή του Αιγάλεω η Παναχαϊκή ζήτησε πέναλτι ο διαιτητής το αρνήθηκε, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απ. Χαραλαμπίδης): Κατσιμήτρος, Βάρκας (87΄Παυλάκης), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Μπάμπης (68΄ Δημητριάδης), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (77΄ Γαρουφαλιάς), Ραμίρεζ (86΄Πολίτης), Ταμπάς, Σταμένκοβιτς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ι. Τάτσης): Κολοβούρης, Λιοφάγος (69΄Μούλντερ), Καραγιάννης (58΄Ντε Ολιβέιρα), Μπάρε, Μπαξεβάνος, Νάστος (68΄Γαϊτανίδης), Ζαμόρα, Προύντζος, Πατρινός, Μασούρας (77΄Χριστόπουλος), Τραορέ.

 

 

SL2

Ένας Αχαιός έκανε τη ζημιά, δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι

Ο Τηλυκράτης πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-2 απέναντι στον Ιωνικό με τον Αχαιό ποδοσφαιριστή Νιφορόπουλο να σημειώνει τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Τα τέρματα της Λευκάδας σημείωσαν οι Τέρζι (15’), Νιφορόπουλος (61’, 67΄) ενώ του Ιωνικού ο Γιακουμάκης (27’, 33΄).

Το ντέρμπι ανάμεσα στα Χανιά και την Καλαμάτα δεν ανέδειξε νικητή (1-1) ενώ η Ηλιούπολη απέσπασε μεγάλο διπλό (0-1) και πέρασε στην 3η θέση με 26 βαθμούς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αιγάλεω- Παναχαϊκή 1-0

Τηλυκράτης- Ιωνικός 3-1

Διαγόρας- Ηλιούπολη 0-1

Χανιά- Καλαμάτα 1-1

Γιούχτας- Καλλιθέα (σήμερα)

Ολυμπιακός Β- Παναθηναϊκός Β (σήμερα)

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναχαϊκή- Χανιά

Τηλυκράτης- Ολυμπιακός Β

Παναθηναϊκός Β- Γιούχτας

Ιωνικός- Διαγόρας

Καλλιθέα- Αιγάλεω

Ηλιούπολη- Καλαμάτα

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΕ Χανιά          27-10     30

Καλλιθέα             20-9       30

Ηλιούπολη          13-13      26

Καλαμάτα           22-12     25

Ιωνικός                27-18     25

Διαγόρας            16-20     22

ΑΟ Αιγάλεω       11-19      17

Γιούχτας             13-16     15

Ολυμπιακός Β   19-12     11

ΠΑΟ Β                9-23       11

Τηλυκράτης      10-27     11

Παναχαϊκή       13-21     10

 

Σύλληψη δέκα ατόμων στην Ιόνια Οδό

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δέκα άνδρες (οκτώ ημεδαποί-δυο αλλοδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, όπου ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα βρήκαν και κατέσχεσαν συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 16,6 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement