Connect with us

Ποδόσφαιρο

Επιλογή του 2.25 από τη Λεωφόρο και… βόμβα στο Κύπελλο Ισπανίας

Published

on

Επιλογή του 2.25 από τη Λεωφόρο και… βόμβα στο Κύπελλο Ισπανίας

Συνέχεια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, με δύο αναμετρήσεις. Ίδιο αριθμό παιχνιδιών και για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ στην Αγγλία θα προκύψει απόψε ο δεύτερος φιναλίστ του Λιγκ Καπ. Στο μπασκετικό Τσάμπιονς Λιγκ, μπαίνει και το Περιστέρι bwin, με εντός έδρας μονομαχία.

  1. Περιστέρι bwin – Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:30)

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το Περιστέρι bwin, το οποίο στα 8 τελευταία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ηττήθηκε μόνο από τον Παναθηναϊκό. Σε παρόμοια φάση βρίσκεται και η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία μετράει 5 συνεχόμενες νίκες και στον πάγκο της έχει πλέον τον Ηλία Κατζούρη. Αμυντικογενής η τακτική του Έλληνα τεχνικού, ενώ και η ομάδα του Σπανούλη στα «μεγάλα» παιχνίδια ρίχνει μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα. Δίνουμε προβάδισμα στο Under 157.5 πόντων, που είναι σε απόδοση 1.82.

Διαβάστε επίσης: Διασταυρώσεις Κόπα Άφρικα – Όλα τα πιθανά σενάρια!

  1. Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (21:00)

Ο Παναθηναϊκός (3-3-0 με τον Τερίμ στον πάγκο) απέκλεισε τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πέναλτι στον προηγούμενο γύρο. Έχει ενισχυθεί πάρα πολύ στη μεταγραφική περίοδο και σήμερα βρίσκονται στην αποστολή τα δύο τελευταία αποκτήματα, ο αμυντικός Ούγκο και ο μεσοεπιθετικός Μπακασέτας. Ο Ατρόμητος είδε να τερματίζεται με τον χειρότερο τρόπο το αήττητο σερί 13 αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (7-6-0), γνωρίζοντας τη συντριβή από την ΑΕΚ (0-5). Οι Περιστεριώτες καλούνται να βγάλουν αντίδραση, ενώ διαχρονικά ψάχνουν την υπέρβαση μέσω του Κυπέλλου. Δεν αμφισβητείται το φαβορί, όμως δεν μπορεί να αγνοηθεί το ενδεχόμενο να σκοράρει και το αουτσάιντερ. Το G/G έχει σε απόδοση 2.25.

  1. Λιντς – Νόριτς (21:45)

Στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, η Λιντς ίδρωσε, αλλά επικράτησε 2-1 της Πρέστον και μείωσε την απόσταση από τη 2η θέση, που δίνει απευθείας εισιτήριο στην Πρέμιερ Λιγκ, στους -5 βαθμούς. Μίνι νικηφόρο σερί 2 αγώνων έχτισε η Νόριτς με την επικράτηση επί της Γουέστ Μπρομ και παραμένει σε επαφή με την έκτη θέση, από την οποία απέχει 2 βαθμούς. Η γηπεδούχος είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί απόρθητη την έδρα της στη σεζόν, ωστόσο η απόδοση που συνοδεύει τη νίκη της δεν είναι αποδεκτή. Η φιλοξενούμενη έχει ποιότητα και μπορεί να ακολουθήσει στο σκοράρισμα. Επιλογή μας το συνδυαστικό G/G & Over 2,5, που πληρώνει 1.91.

  1. Φούλαμ – Λίβερπουλ (22:00)

Επαναληπτικός δεύτερος ημιτελικός για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον τελικό με την Τσέλσι. Η Φούλαμ το πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι, μάλιστα προηγήθηκε, αλλά στο τέλος ηττήθηκε 2-1. «Τρένο» η Λίβερπουλ, «τρέχει» σερί 6-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να μην έχει πρόβλημα από την απουσία του μεγάλου της στα, Μο Σαλάχ. Η Φούλαμ δυναμώνει στο γήπεδό της και θα τα δώσει όλα για να βρεθεί στον τελικό. Δεν κοντράρεται τη δεδομένη στιγμή η Λίβερπουλ, η οποία σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Επιλογή το ρισκαδόρικο, αλλά και καλοπληρωμένο Over 3,5 στο 2.60.

  1. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (22:30)

Κλείνουμε με τη ματσάρα από το Κύπελλο Ισπανίας. Η Μπιλμπάο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας γνωρίσει μόλις 1 ήττα στα 15 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις (11-3-1), ενώ στο «Σαν Μαμές» μετράει 6 διαδοχικές νίκες. Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από πολύτιμη νίκη σε μία εξίσου δύσκολη με την αποψινή έδρα, αυτή της Μπέτις, όμως αμυντικά προβλημάτισε για ακόμα μία φορά. Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στην ομάδα του Βαλβέρδε, όμως στο Κύπελλο αποκλείστηκε στις 3 από τις 5 φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες. Έχοντας στο μυαλό πως το ματς μπορεί να κριθεί και μετά τα 90 λεπτά, θα ποντάρουμε στην πρόκριση της Μπιλμπάο με οποιοδήποτε τρόπο σε απόδοση 2.05.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement