Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στοίχημα: Στέκεται η Ατλέτικο στην Ιταλία, πρόκληση για την Αϊντχόφεν

Published

on

 

Μπαίνουμε σε ένα Ευρωπαϊκό τριήμερο, με το δεύτερο κομμάτι των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, να κάνει σέντρα απόψε. Φυσικά και ξεχωρίζει η κόντρα ανάμεσα σε Ίντερ και Ατλέτικο, όπου αναμένεται ανοιχτό ματς, από δύο φουλ επιθετικές ομάδες φέτος. Στην Ολλανδία η φοβερή Αϊντχόφεν φέτος, έχει ελαφρύ προβάδισμα κόντρα στην Ντόρτμουντ. Εκκίνηση και στον δεύτερο προκριματικό του Λιμπερταδόρες, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

  1. Μαν. Σίτι – Μπρέντφορντ (21:30)

Εκκίνηση με εξ αναβολής αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σίτι απόψε θα είχε την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο το Σάββατο γκέλαρε κόντρα στην Τσέλσι, έτσι απόψε μπορεί απλά να μειώσει τη διαφορά στον έναν βαθμό, εάν νικήσει την Μπρέντφορντ. Η οποία αποτελεί την τελευταία ομάδα που νίκησε τη Σίτι στην έδρα της και δύσκολα θα καταφέρει να το κάνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Ωστόσο αποτελεί φουλ επιθετικό σύνολο, έχει τον κορυφαίο φορ Τόνεϊ και μπορεί να βρει δίχτυα. Καταλήγουμε στο αμφίσκορο του 1.96.

Διαβάστε επίσης: Οι κορυφαίες αναλύσεις αγώνων και προγνωστικά που θα σε στείλουν ταμείο!

  1. PSV Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ (22:00)

Περνάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Ολλανδία διεξάγεται μια αναμέτρηση που πιο πολύ θυμίζει προημιτελικά Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, Αϊντχόφεν και Ντόρτμουντ έφτασαν άξια ως εδώ, με τους Γερμανούς μάλιστα να περνάνε από έναν όμιλο όπου θα μπορούσαν να τερματίσουν μέχρι και τελευταίοι. Πάντως, η φετινή PSV δεν παίζεται, στο Πρωτάθλημα είναι αήττητη και δεν πρόκειται να χάσει τον τίτλο, συνεπώς μπορεί να ρίξει όλο το βάρος που πρέπει στην Ευρώπη. Παρ’ ότι και οι δύο παίζουν επιθετικά, απόψε θα το πάνε φουλ συντηρητικά. Πάμε με την έδρα και συνδυαστικά με το «1Χ & Under 3,5» σε απόδοση 2.12.

  1. Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Ένα από τα κορυφαία ζευγάρια αυτής της φάσης είναι το Ίντερ – Ατλέτικο. Δεδομένα ένα δυνατό όνομα θα μείνει εκτός συνέχειας, είτε η φιναλίστ Ίντερ, είτε η εξαιρετική φέτος Ατλέτικο. Κοινό τους χαρακτηριστικό ο κόουτς Σιμεόνε, ο οποίος αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα, όπου έχει περάσει αρκετά χρόνια ως παίκτης. Φέτος, η Ατλέτικο πάντως δεν θυμίζει σε τίποτα το σφιχτό και φουλ αμυντικό σύνολο των περασμένων ετών, αφού παίζει αρκετά επιθετικά και σκοράρει με ευκολία. Ανάλογη νοοτροπία περιμένουμε και στο Μιλάνο, με την Ίντερ να μην φημίζεται για τις αμυντικές της τοποθετήσεις. Στέκει η επιλογή του G/G στο 2.05.

  1. Πορτογκουέσα – Παλεστίνο (21/2, 00:00)

Εκκίνηση στον δεύτερο προκριματικό του Λιμπερταδόρες. Σε μια διοργάνωση όπου η Πορτογκουέσα από τη Βενεζουέλα, επιστρέφει μετά από 40 χρόνια. Σαφώς και η έλλειψη εμπειρίας είναι κάτι που θα της κοστίσει σε αυτές τις διπλές αναμετρήσεις. Οι Χιλιανοί ακόμα δεν έχουν δώσει επίσημο ματς αφού αναβλήθηκε η πρεμιέρα τους στο Πρωτάθλημα. Πάντως σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από την Πορτογκουέσα και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, θα πάμε προς τα δεξιά με τον συνδυασμό Χ2 & Under 3,5 στο 1.78.

  1. Νεκάξα – Γουαδαλαχάρα (21/2, 05:00)

Κλείνουμε με Μεξικό. Η Νεκάξα μετά από εφτά αγωνιστικές παραμένει αήττητη, αλλά οι πέντε ισοπαλίες την κρατάνε στο μέσο της βαθμολογίας. Πάντως ένα από τα όπλα της είναι ότι σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, παράλληλα όμως δεν κρατάει ανέπαφη την εστία της. Μόλις μια ήττα για τη Γουαδαλαχάρα που επίσης δείχνει καλά πράγματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έτσι όπως παίζουν και οι δύο ομάδες, δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ, με το Over 2,25 στο 1.78.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement