Connect with us

Ελλάδα

Επανεμφανίστηκε ο «εξορκιστής της Θεσσαλονίκης» – Προσφέρει και τηλεφωνικές υπηρεσίες

Published

on

εξορκιστής της Θεσσαλονίκης», 40χρονος Χάρης Τσακωνίδης, επέστρεψε στη δράση του, δημοσιεύοντας νέα βίντεο στην επίσημη σελίδα του.

«Ενώ μας διώκουν, μας επικρίνουν και μας απορρίπτουν, για χάρη του Χριστού, το φιλεύσπλαχνό Πνεύμα Του Κυρίου δεν μας έχει εγκαταλείψει. Αντίθετα, συνεχίζει να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να πολεμάμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βασιλεία του Θεού» εμφανίζεται να λέει ο επικεφαλής της «εκκλησίας των εθνών», που είχε συλληφθεί και φυλακισθεί το 2022.

«Ενώ μας διώκουν, μας επικρίνουν και μας απορρίπτουν, για χάρη του Χριστού, το φιλεύσπλαχνό Πνεύμα Του Κυρίου δεν μας έχει εγκαταλείψει. Αντίθετα, συνεχίζει να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να πολεμάμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βασιλεία του Θεού»

«Συνεχίζουμε να ευχαριστούμε τον Θεό και παραμένουμε σταθεροί στην πίστη, διότι γνωρίζουμε ότι η δοκιμασία της πίστης μας παράγει επιμονή». Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος στα νέα του βίντεο, η εκκλησία του άλλαξε όνομα και καλεί και πάλι τους πιστούς να τον ακολουθήσουν.

«Η Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών Θεσσαλονίκης, μετονομάστηκε. Η διακονία μας θα έχει πλέον το όνομα «Χριστιανική Εκκλησία Όλων των Εθνών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις ουράνιες οδηγίες του Θεού».Τηλεφωνικές πλέον οι υπηρεσίες

Μάλιστα φαίνεται πως η δράση του έχει πλέον… εκσυγχρονιστεί καθώς προσφέρει «θαύματα» και τηλεφωνικώς.

  1. Από το τηλέφωνο αν θέλετε να λάβετε κάποια προσευχή, μας λέτε το αίτημα προσευχής σας και εμείς θα το σημειώσουμε και θα το αναφέρουμε στον άνθρωπο του Θεού.
  2. Ο άνθρωπός του Θεού δεν μιλάει στο τηλέφωνο δυστυχώς, μόνο σημειώνουμε τα αιτήματα προσευχής και προσεύχεται.
  3. Ο άνθρωπος του Θεού προσεύχεται για όλα τα αιτήματα.

Το MEGA και το LIVE News που παρουσίασαν την επιστροφή του «εξορκιστή», ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, κατά την οποία, ο «εξορκιστής» αναφέρθηκε στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το σχετικό νομοσχέδιο που πέρασε πρόσφατα. «Περνάνε νόμους ενάντια στον Χριστιανισμό. Ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό το ζήτημα και αφήστε την εκκλησία», τόνισε ο Χάρης Τσακωνίδης, επικεφαλής της αίρεσης.

«Μετά από τη σύλληψή μου στις 27 Αυγούστου 2022, το υπουργείο Θρησκευμάτων εδώ στην Ελλάδα, αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της εκκλησίας και από τότε προσπαθούμε να την πάρουμε πίσω»

Ροή ειδήσεων

Advertisement