Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: “Φλερτάρει” έντονα με τον Σταύρο Τουτζιαράκη

Published

on

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Απόλλωνα Πάτρας, που μπαίνει στην τελική ευθεία και θέλει να παρουσιαστεί δυνατός για να σώσει την παρτίδα στο τέλος.

Τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Γιάννη Χριστόπουλου, η οποία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις τρεις νίκες. Κάτι που σημαίνει πως κάθε αγώνας είναι τελικός από εδώ και πέρα.

Την ίδια ώρα η ομάδα από την Πάτρα αναζητά λύσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της στη συνέχεια της σεζόν. Το κενό στην φροντ λάιν είναι μεγάλο και μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης με τον Μανώλη Χατζηδάκη που αποτέλεσε μεγάλο στόχο για τους «μελανόλευκους» τον τελευταίο μήνα.

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα παραμένουν στην αγορά, με μια λύση από το εξωτερικό να βρίσκεται στο κάδρο για την ομάδα από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι Πατρινοί παρακολουθούν την περίπτωση του Σταύρου Τουτζιαράκη, ο οποίος αγωνίζεται στο εξωτερικό τους τελευταίους μήνες.

Ο Έλληνας σέντερ έχει μεγάλη εμπειρία στα παρκέ, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Προμηθέα, Κύμη και Κολοσσό Ρόδου και στα ενδότερα των μελανολευκων εκτιμούν πως η παρουσία του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι της ομάδας και να δώσει όγκο και δύναμη στο κοντά στο καλάθι, στο πλευρό των Τσαντ Μπράουν και Μαλίκ Όσμπορντ.

“ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ”

Ο ΡΑΙΑΝ ΜΠΟΑΤΡΑΪΤ

Η πορεία του Απόλλωνα Πάτρας τη φετινή σεζόν δεν είναι καθόλου καλή. Η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και σε συνδυασμό με τις διαδοχικές ήττες, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις 3 ήττες στη φετινή Stoiximan Basket League.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις για να αλλάξει την εικόνα όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Με την γκρίνια να είναι συσσωρευμένη στα ενδότερα της ομάδας.

Ο Ράιαν Μπόατραϊτ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πατρινών, με τον Αμερικανό γκαρντ, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ, να μετακομίζει στην Πάτρα με σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ.

Κάτι που δεν έχει συμβεί, καθώς η απόδοση των «μελανόλευκων» παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, κάτι που αποτυπώνεται και στην βαθμολογία της ομάδας.

Συν τοις άλλοις, με την διακοπή της σεζόν η εικόνα του μοιάζει να μην είναι η επιθυμητή. Σε τέτοιο βαθμό ώστε στο φιλικό με την ΑΕΚ να μην ταξιδέψει στην Αθήνα.

Η αγωνιστική εικόνα του, αλλά και η κατάστασή του προβληματίζουν τον Γιάννη Χριστόπουλο και τους συνεργάτες του και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά αναφορικά με το μέλλον του.

Ο 31χρονος γκαρντ στα 2 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα είχε 20 πόντους και 3 ασίστ απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και 2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ κόντρα στον Προμηθέα.

Με την επανέναρξη της σεζόν οι Πατρινοί έχουν αγώνα-τελικό κόντρα στο Μαρούσι, στα βόρεια προάστια, αντιμετωπίζοντας τον Νίκο Βετούλα ως αντίπαλο για πρώτη φορά μετά τη λύση συνεργασίας τους.

Πηγή: Sportal

Ροή ειδήσεων

Advertisement