Connect with us

Ελλάδα

Κορινθία – Δικηγόρος γυναίκας παλαιοχριστιανού: Θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της, γι’ αυτό και δεν εμφανίζεται

Published

on

Δήλωση μέσω του δικηγόρου της έκανε η σύζυγος του παλαιοχριστιανού, Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στο λαγούμι της Κορινθίας κι ενώ ακόμη πλανάται το μυστήριο για το πού ακριβώς βρίσκεται η γυναίκα.

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι», είπε στο STAR μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής της, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη.

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση είναι ότι φοβάται πως, λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένεια.

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, υποστήριξε δε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η μητέρα, η οποία είναι έγκυος και έχει μαζί της τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά της, θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα δικαστεί για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες.

Από την πλευρά του, ο 47χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης εξακολουθεί να αρνείται να δώσει δείγμα DNA στις αρχές.

«Από τη στιγμή που δεν επιλέγει να δώσει ένα δείγμα βιολογικό στις αρχές αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί το ζήτημα της απείθειας εκ νέου από την εισαγγελία. Αυτό όμως θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο», υπογράμμισε ο δικηγόρος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement