Connect with us

Ελλάδα

Γιοκαρίνης: Αγκαλιά με τη γυναίκα του μετά την αθώωσή του – «Υπήρξε ερωτική υπερχείλιση»

Published

on

«Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα, δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει» είπε σήμερα στο ακροατήριο του Τριμελούς Αυτόφωρου Δικαστηρίου η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη «μαζεύοντας» την καταγγελία που είχε κάνει για εκείνον για ενδοοικογενειακή βία. Με απόφαση του δικαστηρίου ο Γ. Γιοκαρίνης κρίθηκε αθώος από αδικήματα πλημμελήματος χαρακτήρα, τα οποία του είχε αποδώσει νωρίτερα η εισαγγελία μετά την καταγγελία της συζύγου του.

«Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» είπε η 46χρονη σύζυγος του καλλιτέχνη, αρνούμενη όσα ανέφερε για τον Γιάννη Γιοκαρίνη το κατηγορητήριο.

«Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα» είπε η καταγγέλλουσα στο πρόεδρο όταν εκείνος της διάβασε το κατηγορητήριο που συντάχθηκε με βάση τη δική της καταγγελία σε βάρος του συζύγου της. «Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σαν να ήταν μεθυσμένος, χωρίς μα έχει πιει. Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δε μπορώ τις φωνές» συνέχισε η σύζυγος του Γ. Γιοκαρίνη για να προσθέσει: « Κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγε να ξαπλώσουμε, άκουσα το Γιάννη να φωνάζει σηκώθηκα να του δώσω ένα χάπι, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν. Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα.

Πρόεδρος: Έχει ξανασυμβεί;

Μάρτυρας: Ναι παλαιότερα. Όταν είχε πιει. ..Δεν με ακούμπησε καν μόνο βρισιές

Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;

Μάρτυρας: Ναι

Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας τι νιώσατε;

Μάρτυρας: Ότι θέλει να το παίξει νταής.

Δικαστής: Δε φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;

Μάρτυρας: Όχι.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης μίλησε για ένα διαπληκτισμό με τη σύζυγο του λέγοντας πως δεν την ακούμπησε.

Πρόεδρος: Είχατε σκοπό να τη χτυπήσετε;

Γιοκαρίνης: Όχι

Πρόεδρος: Θέλετε να πείτε κάτι άλλο

Γιοκαρίνης: Έχω πολλά χρόνια να πιω, το πάλεψα 15 χρόνια, 4 χρόνια είμαι εντελώς καθαρός. Και νωρίτερα είχα μεγάλα διαστήματα καθαρός, απλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου.

Μάλιστα ο Γιάννης Γιοκαρίνης αποχώρησε αγκαλιά με την σύζυγο του από το δικαστήρια. «Μια λέξη μόνο θα σας πω, υπήρξε ερωτική υπερχείλιση…» είπε στους δημοσιογράφους.

«Το θέμα έληξε πριν αρχίσει. Έγραψαν διάφορα. Θέλω να πω ειρήνη, ηρεμία, αγάπη. Καθόλου βία πουθενά» τόνισε ο τραγουδιστής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement