Connect with us

Ελλάδα

Η Ελλάδα η δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Published

on

Η δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη είναι πλέον η Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία που βρίσκονται στον σχετικό πίνακα της Παγκόσμιας Τράπεζας και επικαλείται σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Παράλληλα, όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «στον πληθωρισμό των τροφίμων βρίσκεται πλέον μέσα στην πρώτη δεκάδα όπως δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Αυγή».
«Τα σόου στα σουπερμάρκετ, ρίχνουν μόνο την αξιοπιστία της κυβέρνησης»

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «όπως δείχνει ο πίνακας της ΕΕ η Ελλάδα πλέον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σε πληθωρισμό τροφίμων σε ότι αφορά τα Βαλκάνια, κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται και από τις ουρές που δημιουργούν στα σύνορα οι πολίτες προκειμένου να αγοράσουν τα ίδια προϊόντα σε πιο χαμηλές τιμές, στις γειτονικές μας χώρες».

Σε σχετική ανάρτηση προχώρησε και ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς. «Στον πληθωρισμό τροφίμων μπήκαμε πλέον στη δεκάδα παγκοσμίως. Καρτέλ και έμμεσοι φόροι κρατούν τις τιμές στα ύψη. Τα σόου στα σουπερμάρκετ, ρίχνουν μόνο την αξιοπιστία της κυβέρνησης», ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

Η ανάρτηση του τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement