Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Θα αγωνιστώ για τα εθνικά μας συμφέροντα»

Published

on

«Η Ευρώπη χρειάζεται νέα και άφθαρτα πρόσωπα, με όρεξη να αγωνιστούν για να αφήσουν ένα αποτύπωμα, ότι υπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας και μόνον» δήλωσε στην «Γ» η Πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Η κα Λατινοπούλου βρέθηκε χθες στην Πάτρα όπου συναντήθηκε με πολιτικούς φίλους και στελέχη του κόμματος, σε καφέ της Μαιζώνος παρουσιάζοντας τις θέσεις της και το όραμά της για την Ευρώπη.
Επισκέφθηκε τα γραφεία της «Γ» και αντάλλαξε απόψεις με τον εκδότη Γιάννη Χρ. Χριστόπουλο και συντάκτες, ενώ παρόντες ήταν η υποψήφια ευρωβουλευτής, Αχαιή Βασιλική Αθ. Νταβλούρου και ο (επίσης) υποψήφιος ευρωβουλευτής, Γιώργος Τσουκαλαδάκης.

Μιλώντας για τις προσδοκίες της για την 9η Ιουνίου ανέφερε: «Προσδοκούμε με τη «Φωνή της Λογικής» να εκλεγούμε στις 9 Ιουνίου και μάλιστα με ένα καλό ποσοστό. Μέλημά μας είναι να εκπροσωπήσουμε επάξια στην Ευρώπη τον Έλληνα και την Ελληνίδα, ώστε να είναι περήφανοι που έστειλαν νέα πρόσωπα να τον εκπροσωπήσουν και να αναδείξουν τα προβλήματά τους και να πιέσουν για την επίλυσή τους».

Κυρίαρχα ζητήματα στην ατζέντα της, όπως μας είπε, είναι η προάσπιση των εθνικών μας συνόρων, το μεταναστευτικό, το brain drain, η ακρίβεια, ο δικαιωματισμός, το δημογραφικό, τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν αναδειχθεί όπως θα έπρεπε από τους Ελληνες Ευρωβουλευτές.

Καλεί τους νέους να συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές γιατί έχουν δύναμη και μπορούν να καθορίσουν με τις επιλογές τους το μέλλον της χώρας.
«Αυτό που με προβληματίζει είναι σε τι θα χώρα θα μεγαλώσουν οι επόμενες γενιές, με τι πρότυπα και ποιες αξίες», προσέθεσε με έμφαση καταθέτοντας την αγωνία της για το μέλλον της Ελλάδας.

Τέλος δήλωσε ενθουσιασμένη από τις επαφές που είχε στην Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα εισπράττοντας θετικά μηνύματα, όχι μόνον από τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερες ηλικίες,

Η κα Λατινοπούλου επισκέφθηκε την Δυτική Ελλάδα στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματός της και συνομιλώντας με τους πολίτες.

Προχθές συμμετείχε στις εκδηλώσεις της 198ης Επετείου της Εξόδου στο Μεσολόγγι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement