Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γιώργος Τσίπρας: «Η Ν.Δ. υπολογίζει και φοβάται μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ»

Published

on

Ο κ. Τσίπρας είχε επαφές με στελέχη του κόμματος, ενώ έκανε και επίσκεψη στα γραφεία της «Γ», συνοδευόμενος από τον πολιτευτή Θέμη Μπάκα και τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κ.Υ., Άνω Πόλης Γρηγόρη Μαρκέτο.

Στη διάρκεια των περιοδειών του, τόσο στην Αχαΐα, όσο και στην Ηλεία, ο κ. Τσίπρας μίλησε για τους αγώνες που πρέπει να δοθούν για την Ευρωπαϊκή αναβάθμιση της χώρας μας, ενώ στάθηκε στην κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου τονίζοντας ότι η κάλπη θα διαμορφώσει ένα νέο πολιτικό σκηνικό στην χώρα αν η τάση ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ καταγραφεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα.
Είναι δε προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία υπολογίζει και φοβάται μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είμαστε το μόνο κόμμα που μπορεί να ξαναγίνει απειλή για την κυβέρνηση. Γιατί μπορούμε να εκφράσουμε μια κοινωνική πλειοψηφία, η οποία σήμερα υποφέρει από την ακρίβεια, από τη στεγαστική κρίση, ενώ αγωνίζεται υπό αντίξοες συνθήκες για να επιβιώσει. Και γιατί μπορούμε να ξαναδώσουμε προοπτική για τη χώρα, προβάλλοντας ως μια πειστική εναλλακτική πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης στις επόμενες εθνικές εκλογές», ανέφερε.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement