Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ « ΑΠΟΛΛΩΝ» ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Published

on

Η Ενεργειακή Κοινότητα «Απόλλων», δημιούργημα των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών (www.osfe.coop), δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες των νομών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ηλείας, Ν.Αχαίας, Ν.Αιτωλοακαρνανίας) να γίνουν μέλη της.  

Οι πολίτες ως μέλη της ενεργειακής κοινότητας θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμψηφίσουν τις οικιακές καταναλώσεις ρεύματος με την παραγόμενη ενέργεια από φωτοβολταϊκά πάρκα (μέσω εικονικού ενεργειακού συμψηφισμού), επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο οικιακή οικονομία, ξέγνοιαστα και με ευαισθησία για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Το έργο «ΕΣΤΙΑ» (τρία φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 1 MW έκαστο) της Ενεργειακής Κοινότητας «Απόλλων» (μοναδική Ενεργειακή Κοινότητα που είναι ανοικτή για όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας) είναι το μεγαλύτερο έργο στην Πελοπόννησο και μπορεί να προσφέρει ενεργειακή αυτονομία σε περισσότερες από 1000 οικογένειες.

Επωφελήσου ενεργειακά και οικονομικά μέσω της συμμετοχής σου στην ενεργειακή κοινότητα.

 Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά  στην ιστοσελίδα www.energy4us.gr και θα διαρκέσουν από 01 έως 15 Μαΐου 2024 (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας).

Δες τις απαντήσεις στις συνηθέστερες απορίες, στο σχετικό έντυπο της ενεργειακής κοινότητας και αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες είτε στην ιστοσελίδα www.energy4us.gr είτε επικοινωνώντας στο 6938149184 (17.00 – 21.00).

 

Πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας ΑπόλλωνΠρόεδρος της Ο.Σ.Φ.Ε.
Αργύρης ΣπυρίδηςΒασίλειος Μπιρλιράκης

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement