Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθη 57χρονος-Είχε εγκαταστήσει οπλοστάσιο στο Διακοπτό

Published

on

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο είχε εγκαταστήσει μέσα στο σπίτι του συνταξιούχος λιμενικός από το Διακοπτό οποίος συνελήφθη, μετά από καταγγελία που έκανε εναντίον του οικείο πρόσωπο για ενδοοικογενειακή βία.

Η καταγγελία έγινε το βράδυ της Μ. Τετάρτης από γυναίκα με την οποία είχε στενή οικογενειακή σχέση και η οποία έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου και κατήγγελλε απειλή και ξυλοδαρμό.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τον 57χρονο και τελικά, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, τον συνέλαβαν χθες πριν το μεσημέρι. Κατά την κατ οίκον έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο οπλοστάσιο που αποτελείτο από: Πέντε κυνηγετικές καραμπίνες, δύο από τις οποίες διατηρούσε δίχως νόμιμη άδεια, ένα κουτί πυρίτιδας προς χρήση, εξάρτημα γόμωσης για κυνηγετικά φυσίγγια αλλά και πολλά φυσίγγια και κάλυκες από πολεμικά όπλα.
Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, μαζί με τις άδειες οπλοκατοχής και ο συνταξιούχος λιμενικός κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς καλείται, αφενός να δώσει εξηγήσεις για την χρήση βίας στο συγγενικό πρόσωπο και αφετέρου να απαντήσει που βρήκε και τι χρήση έκανε στον οπλισμό που κατείχε.

ΠΑΝ.ΣΑΚ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement