Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα (5 μ.μ.) το κατευόδιο στην Γιώτα Καραλή, σύζυγο του αείμνηστου δημοσιογράφου Γιάννη Καραλή, από τον Ι.Ν. Παντοκράτορος

Ήταν μια αρχόντισσα

Published

on

Αναχώρησε για την αιωνιότητα μια αρχόντισσα της Πάτρας, η Παναγιώτα (Γιώτα) Καραλή, σύζυγος του αείμνηστου βετεράνου της δημοσιογραφίας και συγγραφέα Γιάννη Καραλή.

Η απώλεια μεγάλη για τις δύο κόρες της, την καθηγήτρια Πάκη Καραλή – Τσαντιώτη και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και την Γωγώ Καραλή, δημοσιογράφο και πρόεδρο του Δ.Σ. του Ασύλου Ανιάτων Πατρών και γενική γραμματέας του Δ.Σ. της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Πατρών.

«Μια δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την οικογένειά μας. Η μάνα μας, η Γιώτα μας, δεν μένει πια εδώ. Μας άφησε παρακαταθήκη την αγάπη της και το παράδειγμά της ως άνθρωπος, σύζυγος, μάνα και γιαγιά» ανέφεραν σε ανάρτησή τους γνωστοποιώντας την εκδημία της λατρεμένης τους μητέρας οι κόρες της.

Η εκλιπούσα υπήρξε πρότυπο συζύγου, μητέρας και γιαγιάς. Ήταν μια αρχοντική φυσιογνωμία, μια σεβάσμια μορφή που πορεύτηκε στη ζωή της με ήθος και έναν αξιακό κώδικα, τον οποίο μεταλαμπάδευσε στα παιδιά της. Μέχρι το τέλος της ζωής της έγινε αποδέκτης της αγάπης των παιδιών και των εγγονιών της και η απουσία της αφήνει μεγάλο κενό για την οικογένειά της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα στις 5 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορα και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του ιδρύματος «Άσυλο Ανιάτων».

Ψήφισμα εξέδωσαν το Άσυλο Ανιάτων Πατρών και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια της Παναγιώτας Καραλή στα παιδιά της, Πάκυ και Βασίλη Τσαντιώτη, τη Γωγώ Καραλή, και στα εγγόνια της Ντάνη και Κρίστη.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη δημοσιογράφο και πρόεδρο του Δ.Σ. του Ασύλου Ανιάτων Πάτρας, Γωγώ Καραλή, για το θάνατο της μητέρας της Παναγιώτας Καραλή.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΒΟΛΗ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης και όλα τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν σε ανακοίνωσή τους τα βαθιά και ειλικρινή τους  συλλυπητήρια στη δημοσιογράφο και πρόεδρο του Δ.Σ. του Ασύλου Ανιάτων Πάτρας, Γωγώ Καραλή, για το θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, Παναγιώτας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…

Η διεύθυνση και το προσωπικό της «Γ» εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους της.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement