Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Να τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης ζητούν κάτοικοι και διερχόμενοι-Δύο τροχαία μέσα σε λίγη ώρα στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου

Published

on

Δύο τροχαία ατυχήματα με ευτυχώς ελαφρύ τραυματισμό μέσα σε λίγη μόνο ώρα σημειώθηκαν χθες το πρωί Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου.

Το πρώτο σημειώθηκε στο ύψος της οδού Λευκωσίας όταν – σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ΙΧ που είχε σταθμεύσει δεξιά το όχημά του, επιχείρησε να κινηθεί προς την έξοδο της Πάτρας και εκείνη την στιγμή μηχανάκι με οδηγό έναν άνδρα προσέκρουσε στην πόρτα του οδηγού του ΙΧ με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί.

Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, είχε όμως τις αισθήσεις τους. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασώστες του οποίου τον παρέλαβαν και τον συνόδευσαν στο Νοσοκομείο.
Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε στις 11:30 χθες το πρωί στην Πατρών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, απέναντι από την Α΄ Δ.Ο.Υ. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα.
Κάτοικοι της περιοχής αλλά και διερχόμενοι οδηγοί υποστηρίζουν πως επιβάλλεται να τοποθετηθεί στο σημείο φωτεινός σηματοδότης ή να κλείσει το διάζωμα που υπάρχει καθώς το σημείο αποτελεί «παγίδα» και τα ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας Πατρών διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια των ατυχημάτων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement